OK. ben gözden mi kaçtı acaba dedim ?
Printable View
yani iyimi ? yoksa sıradan bir model mi ?
bu ikisi özellikle 32 bin TL olan çok şık duruyor. ama bu işte aklımı karıştıran ilanlardan.. yani alıp toplaması oldukça zor hatta çok maliyetli oluyor peki bu abiler neden bu paralara satıyor resimlerde sorunu yok gibi durmasına aldanmayalım mı ? sadece görsel olarakmı restore edilmiş
teşekkürler.
teşekkürler
İşte tecrübe sıfır yani ne yapacaksak birilerine ve bi yerlere yaptıracağız Sanayi içine girilincede Yolunacak kaz muhabbetine düşmeyi hiç sevmiyorum
Allahtan bekarız :)
haklısınız aslında.. daha almadan başlamadan soğudum yeminle :)
2008den bu yana bu kadar hirpalanmasi dusundurucu bence, ayrica toplamaya degecek kadar guzel bir tasarimmi tartismali derim
dj_batukaan:bu ikisi özellikle 32 bin TL olan çok şık duruyor. ama bu işte aklımı karıştıran ilanlardan.. yani alıp toplaması oldukça zor hatta çok maliyetli oluyor peki bu abiler neden bu paralara satıyor resimlerde sorunu yok gibi durmasına aldanmayalım mı ? sadece görsel olarakmı restore edilmiş
100 bin tl harcayıp 50 bin tlye satanda gördüm 1000 tl harcayıp 20000 tl fazlaya satanda.
ilanda gösterdiğin araç baya yıkık bir apachi ben 6.000 veririm.
uğraşmam diorsan ilandaki araç tvde falan çıkmış bir araç 32000 tl dediğin videolarda aratırsan tr de tv de çıkan görselleri izleyebilirsiniz.
bir renault alırsın aslında 1.4 cc dir gider 12.000 tlye bir sandık megane rs motor alırsın şanzıman vs 25.000 tl proje harcarsın 5000 tl body vs ile 30000 tl harcarsın renault 1.4 yada hadi kango olsun 15.000 tl de ona vermiştin 45.000 tl maliyet eder gider sin satamazsın satsan bedavaya gider.
Amerikanda böyle bişi sadece orjinal araba ve orj. araca resto para eder istersen şah yap kral yap hiç boyanmamış lastikleri patlak 70 yılından beri garajda yatan bir 64 mustang kadar para etmez :)
Amerikan zor dur ama zor olan güzeldir alırsın arada siler siler seversin.
Başını ağrıttı isem affola