Oyunculuklar bildiğin *** yani.
Printable View
Oyunculuklar bildiğin *** yani.
Millet oğluna at alıyor =)
arkadaş adam 1 kamyon dayak yedi , taş gibi kalktı yerden :D ayrıca o kadar ünlü bir finans kuruluşunun bu kadar kolay gaa gelmesi ilginç . Ayrıca beren saat o garip pantolonları nerden buluyor merak ettim.
Normalde dizi izlemem, ama bu hoşuma gitti, sürükleyici. Akıl oyunları olan şeyleri severim. :)
Revenge yani bu dizinin uyarlandığı dizi zaten çok çok güzel bir dizi değildi şu ana kadar.
Şahsen ittire kaktıra seyrettim.
Nejat İşler ve özellikle Beren Saat yüzünden seyredilirse seyredilir. Başka da bişeye benzemez kanımca.
dizi güzel baya sardı izliyorum..
2. kez verildi yine gecen haftaki gibi :D
Ezel çekilmemiş olsaydı iyiydiler de...
olmuyor şimdi:)
Evet kesinlikle Ezel efsaneydi
Diziyi niye inatla peşpeşe 2-3 kere gösteriyorlar, dizi bitti diye seviniyorum, kumandanın hakimiyeti elime geçiyor, kanalları 1 tur geziyorum, seyredecek bir halt bulamıyorum, bir bakıyorum intikam başa sarmış, kimse de demiyor mu aga bu nedir diye :D
Ortada bir intikam söz konusu diye ezelle kıyaslamamak lazım. çok farklı iki dizi bence.. intikamda ramiz dayı tarzında bir tane adam yok. silahlar konuşmuyor , entrikalar konuşuyor.
sen koca şirkete ağzın yüzün açık gir,bir tane kamera çekmesin,bütün kapılar açık olsun :)
kanal D nin tutan tüm dizilerinin çorbasını yapmışlar, adı'da intikam olmuş:)
Dizi guzel ama Beren Saatin kopegi Cakil beren 4 yasinda iken 1 yasinda olsa 16 sene o kopek nasil yasadida bu kadar enerjik atliyor zipliyor gercekten sacma :) Cok mantik hatasi var ama izliyoruz iste.