Bir alkışta darıca hayvanat bahçesinden daireye taşınan üst komşularıma gelsin..
Printable View
Bir alkışta darıca hayvanat bahçesinden daireye taşınan üst komşularıma gelsin..
bir alkış daha istiyorum tüm egoist insanlara,unutmayın eyyy egoistler sizden başka insanlarda yaşıyor dünyada...
Bir alkışta düzensiz yayınlanan işler güçlerin yayın hakkına sahip syar tv ye gelsin. P.ç ettiniz diziyi!
Bir alkışta soguk havalar yüzünden son günlerde çalışmayan arabama gelsin :(
Bir alkista yağmurlu havada, kaldırım yanındaki şeritte hızlı araç süren yavsaklara gelsin. Mahvettiniz lan pantolonumu.
1.5 dizel araca blow off takıp nitforsıpidcilik oynayan f1 çakarlı abilerime gelsin
Bir Alkışta arac bandrollerini yükselten zihniyete :(
benzin vergi den sonra yakında vergiyle çalışan arabalara bineceğiz
Siradaki alkista burdan bos bos millete alkis yollayanlara gelsin
Bir alkista hem sabah hem ogleden sonraya sinav koyan ve biri ankaranin bi ucunda digeri bi ucunda okullara yerlestirme yapan aof ye gelsin
Bir alkışta , restoranın ismine antep lokantası falan koyupta antep yemekleriyle alakası olmayan restoranlara gelsin.
bir alkışta fazlasıyla bana iş kitleyen patronuma gelsin sevmiyore seni türkayn :)
Bir Alkışta Üniversitelere gelsin.
Vize haftası geldi ya laa....
Bir alkış da cevap veren Samet'e gelsin.:D
mirafiori yerine fiorino ilanı verenlere kocaman bir alkış istiyorum :D:D
Bir alkışta asgari ücretle geçinmeye mahkum edilen vatandaşlarımıza gelsin.
Bir alkışta İzmit yönü - Derince Battı-Çıktı'nın çıkışında, Normal viraja sol şeritten girerken aniden savurup, kendini sağ şeritlere atarak kaza tehlikesi yaratan ve kıl payı kurtardığım Albea'ma gelsin. Bu araba beni yaşlandırdı yemin ederim. :D
araba ararken alt limit belirtenlerede alkış.
örneğin; 30-35 arası araba arıyorum. 28 olsa almıcan mı?