Sıradaki alkış
Bir insanın zor durumunda, geberik (ölü) fiyat teklif eden ne yüdüğü belirsiz sahsiyetli görünen kişilere gelsin.
Printable View
Sıradaki alkış
Bir insanın zor durumunda, geberik (ölü) fiyat teklif eden ne yüdüğü belirsiz sahsiyetli görünen kişilere gelsin.
bir alkışta dün e5 te kıçıma girip ani fren yapmamla ödü bokuna karışı beni yanıma gelip taciz etmeye çalışıp sonra tekrar önüme geçip benm gibi ani fren yapmaya çalışıp gazlayan maganda 34 SIN plakalı çakma fiesta rs e gelsin
Sıradaki alkış WinterFast organizasyonunu düzenleyen dayılara gelsin 4 kişilik oda için kişi başı 890 tl istenmez ki el insaf...
Bir alkışta
80 km hızla gidiyorum diye 154 TL trafik cezası gönderen Kanunalara gelsin :)
arkadaş 20 - 25 yaş arası deli fişek araç kullandım birgün olsun ceza yemedim son 5 sendir ben kurallara uymaya çalıştıkça ceza geliyor Spor gazetesi
Sıradaki alkış böyle sınav yapan mukavemet hocasına gelsin.
sıradaki alkış binbir çeşit ürünü indirip kaldırıp bilgi alıp ben sonra gelirim diyen müşteriye gelsin.. :D
sıradaki alkışta bu konuyu açan sevgili tech üyesine gelsin
sıradaki alkışta bu saate kadar beni bekleten müdüre gelsin...
sıradakii alkış behzat ç ye gelsin bugünde yook spor gazetesi!
bana yok mu? cepte beş kuruş para yok tamamı kredi bir gc8 bir sti bir suzuki motosiklet alan bana, ulan kim ödicek bunları
bi alkışta babama gelsin 7ye 10 kala arabayı getir dedim adam hala yok piyasada
Bir alkışta beni 24 de yani 0 da bırakan hocama gelsin ( 25 ve üstü 1 ) :)
bi alkışta beni trafikte esir eden sürücülere gelsin :D kardeşim orjinal clk63 degil aracım ne darlayıp duruyosun trafikte geç git işte yoluna ama yook illa önüme geçilicek aragazı verilicek sonrası belli :D
tem de son 4 aydır sabah akşam emniyet şeridi ihlali yapanları denetleyen memurlara gelsin. son zamanlarda tepe lambalı ve çakarlı araçları da durdurup kontrol etmelerini çok takdir ediyorum.
Bir alkışta benim aracıma göre yay üretip tr'ye yollamayan eibach, vogtland , h&r gibi firmalara gelsin. sizin yüzünüzden yay kesecem.
Bir alkışda benden eski sevgililerime gelsin gaza gelmeeeeeeeeee hemennn :)