walla sasırdım sımdı ne dıyım
Printable View
Ben orkuna egzoz sattim 500 tl gibi bir rakama parasini dedigi gun getirdi elime Saydi.
Ticaret Bu 20 tl 20 bin tl farketmiyor. Isler herzaman planlandigi gibi gitmeyebiliyor.
eger ticaret yapıyorsan durumun olmayabilir aksilik olabilir ama telefonlara cevap vermeyip devamlı sallıyorsa adam bende şüphelenirim 3.000tl az para değil insan arar özür diler durumunu bilirir her ne hikmetse bu tarz konu açılınca iligili kişi hemen cevap yazıyor savunmaya geçiyor yazık
bence yazar dediğin gibi sıkıntı varsa söyle ona göre care aransın idare edilsin bu tarz olaylardan sonra insan kime güveneceğini şaşırıyor
valla böyle konular açılması gerçekten iyi oluyor eğer böyle birşey yaptıysa haketmiş herkez tanısın kişiliğini bilsin.
ben sahsen öyle yapıyorum sehir dısından jant alacagım ona bile çekiniyorum 50-100 pahalı olsun ama görerek olsun diyerek bildiğimizi gördüğümüzü alıyoruz
sanmıyorum ama inşAllah bir aksilikten dolayı sizinle irtibata gecememiştir ve magduriyetinizi giderecektir en son nezaman online olmus baktınızmı
valla bravo 5 hafta iyi sabretmişsiniz ben sizin kadar efendiliğimi koruyamam açıkçası.
insanın para için yapmayacağı yok :(
Bu tür durumlarda en kötü şey , alacaklının paranın geleceğine inanarak kendi ödemelerini yapma planı , kendisinini başkalarına söz vermesi.
1 kere yaşadım , param gelecek direk kendi borcuma yatıracaktım ama param gelmediği için yatıramadım ve çok mahçup duruma düştüm arayıp yatıramıyorum bile diyemedim sağdan soldan da bulamadım , alacaklı aradığında konuşurken yerin dibine girmiştim hiç unutmam..
İnsanın başına heran herşey gelebilir dünya hali fakat yatıramayacaksan yatıramayacağını söylemek gerekiyor , telefonu açarsın şuan durumum kötü dersin ki karşındaki adamda başkalarına rezil olmasın..
Arkadaşlar fatih abinin ne kimsede parası kalır ne de onun başkasında, adam 1 aydır bekliyor kanat ile ecu'yu birde şöyle düşünün adam başka parçalar sipariş etti başka yerlerden gelecek paraya güvenerek belkide? Orkun_06 yüzünden başka insanlara mahçup düşmesi normalmi sizce?
+olarak fatih abi zaten anlayışlı biridir adam desin kardeşim şu gün şu saatte şu dakikada şu hesapda para elinde 1 hafta sonra ya tarih versin gerekirse ama yatıracağı parayı o tarihdede yatırsın, ama bi saat sonra aman 10 dakika sonra olmaz.Ben esnafım ve forumun çoğu esnaf ticarete yakısır bi durummu bu?
Bilader paran kimsede kalmaz verir orkun gereken yapilcak diyosunda napicaksiniz dovcekmisiniz ?
mutlaka adamın bi açıklaması vardır elbet.... o kadar tanıyan bilen var antalyadan bence bi ansilikj olmuştur umarım en kısa zamanda çözülür tatlıya baglanır...
Kıbrıs'taki ***** dallamadan istedide kargo mu takıldı acaba.
Mesele Kıbrıs ise kutudan bol susamlı simit bile çıkabilir.
Bence Orkun çözer bu işi.
dıragon sıfır yedi VS aksaraylı fthoskay
taypaarrrrrr
aynı şey senin başına gelse kardeşim??? adama ters yapmanın anlamı yok, hatalı karşı taraf çünkü:icon_tup:
arkadaşın tanıyorsun ediyorsun tabiki savuncaksın ama adamın savunucak yönü kalmamış.
telefonlara cevap vermemek vs.'den bahsediyorum.
bi sıkıntı varsa, ki olabilir insanlık hali, bunu izah etmek lazım böyle durumlarda, şu duruma düşmemek için.
şimdi orkun arkadaşımızla kim ticaret yapmak ister böyle konu acıldıktan sonra.
yılbaşından dolayı 1 haftada gelen urunlerım subat bası ocak sonu gıbı gelıcek. Ama yınede kargo numarası vermeden neden alıs verıs yapıyorsunuz sızdede suc var + odemenızı bankadan yada paypaldan yapmaya ozen gosterın guven altında olursunuz
İki tarafı da şahsen tanımıyorum ama eğri oturup doğru konuşalım. Bence sizde de hata var.
Bugün kim kime 3000 tl yi ticaret için karşılıksız gönderiyor?
Hele Türkiye gibi 1 dk dalgınlıkla dolandırılacağın bir ülkede.
Ürünü görmeden veya güvenli ticaret platformalarını kullanmadan karşılıksız para göndermemeniz gerekirdi.
Ha yapmışsınızbir kere inşallah ürünü veya paranızı alırsınız.
Karşı tarafın yaptığı saygısızlıktan (bilgi vermediği ve tel'i açmadığı için saygısızlık demekle yetiniyorum) hiç bahsetmiyorum bile. Savunulacak yanı yok.
Ticarette gecikme olur. Problem olur ama açıp kardeşim böyle böyle oldu bu yüzden gecikti
bak kanıtı da bu yazışmalarım denmeli.
Dun aksam basima gelen uzucu olaydan dolayi tel cvp veremedim elimde olmayan sebeplerden dolayi kimsenin parasi kalmadi herdefasinda tel cvp verdim karsilarinda beni buldular sadece dun basima talihsiz bir olay geldi boyle karalanmaya korulenmeye gerek yok
Kimle skintim varsa bugun cozuyorum
Tebrik ederim yaklaşım tutum ve uslubunuzdan dolayı
genelde bu konularda suçlanan taraf çıkar ne kardeşim paran mı kaldı 3 kuruşluk adammıyız ver lan hesap numaranı tarzı üste çıkma modellerini çok gördük
Sizi de karşı tarafıda tanımam ticarette bazen aksaklıklar olur günlük yaşantımız bazen ticari kariyerimizi zora sokabilir
( cenaze kaza bela vs. umarım bunlar olmamıştır )
Sorunu en kısa yollu ve kalp kırmadan halletmek en doğrusudur umarım sorunlarınız bir an önce çözülür
Bana samimi gelmiyor hepte buraya konu açıldığı zaman hastanede olan ogün taurcu oluyor başı beladan olan konu açıldığı an yeri kurtulmuş oluyor vs vs ben bu işin ticaretini yapıyo olsayadım 3 bin 5 bin neyse adam malı teslim alana kadar dokunmaz ondan sonra parayı kendimin sayardım bunuda niye dedim sanırım bazılarıda parayı harcayıp sora iş olmaynca iade için bekletiyo falan o yüzden vs vs böyle bi 10 15 konu takip ettim ilk kez yazıyorum küçücük bi bahaneyle çok kolay sıyrılıyor satıcı
Zaten bu tip konularda diyalogsuzluk sıkıntı oluyor..Belirsizlik insanı deli eder..
Birileri mağdur olup üzüldükten sonra birşeylerin düzeltilmeye çalışılması çok doğru değil!Kalp kırılıp güven zedelenmeye görsün..
bu arada ben iki ay oldu sparişlerim gelmedi gümrük çok sıkıntı çıkarıyor anlıcanız bende başka firmayla işimi çözdüm inşllah bu hafta içi mallar elime ulaşır :)
fevri davranmamak lazım bu tür konularda ama suç sizdede var hocam ne diye çok iyi tanımadığın insana 3000 lira yolluyosunki bu zmanda kimseye kolay kolay güven olmuyo. telefonunu açmıyosa zaten akla kötü şeyler geliyo ötesi yok bu işin