Allah rahmet eylesin cok uzuldum..
Printable View
Allah rahmet eylesin cok uzuldum..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum...mekanı cennet olsun...offffff
mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin :(
allah rahmet eylesin... mekanını cennet eylesin..
Az once sıınti yok konusunu okuyordum bu konuyu gormeden onu acmistim, iyilesicem bu kez umarim gibi umut dolu cumleler vardi hic tanimasamda cok uzuldum allah kalanlara sabir versin mrkani cennet olsun
Allah rahmet eylesin
Mekanı cennet olsun
Mekanın cennet olsun Cem..
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ıns :(
Allah rahmet eylesin :( çok üzüldüm allah ailesine dostlarına sevenlerine sabır versin :(:(
way bee allah rahmet eylesın allah gerıde kalanlarına sabıur versın...
gün hiç iyi başlamadı walla ınanılmaz canım sıkıldı.
:(
mekanı cennet olsun olsun canım sıkıldı şimdi .... allah sabır versin ailesine...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun :(
çok yazık oldu ya Allah rahmet eylesin,mekanın cennet olsun kardeşim :(
Gölbaşı Mezarlığı dendi , ama cami hangisi?
Dünya hayatı işte böyle, bir varız bir yokuz...
Kardeşimize Allah'tan rahmet diliyor Ailesine yakınlarına dost ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum. İnşallah hem kabri hem de Öteler'de yeri Cennet olur.
Şu dünyada hep ölmeyecek gibi yaşarken bir yakınımızı kaybettiğimizde hatta hiç tanımadığımız bir arkadaşımızı kaybettiğimizde ölüm bir an aklımıza gelir daha sonra olayın sıcaklığı geçince yine vurdumduymaz bir tavırla bizi Yaratana karşı saygısızca yaşamaya devam eder o günahtan ötekine koşarız, oysa bir gün bu kardeşimiz gibi ölüm bizimde kapımızı çalacak, hazır mıyız değil miyiz hiç kendimizi sorgulamaz ve dünyanın cazibedar güzelliklerine kapılır gideriz....
Bilmek lazımdır ki, Cennet'in çevresi insanın nefsinin istemediği ancak yapması gerektiği şeylerle, Cehennem'in çevresi de nefsin istediği ve yapmaması gereken şeylerle çevrilidir..
Seçin sizin bizim herkesin...
Bu arada; biliyorum genç olduğundan ve üzüntümüzden, yazık oldu, sırası mıydı, daha gençti gibi cümleler yazıyoruz, oysa bu taktir Allah'ındır ve bu işin sırası yoktur, doğarken bir çocuk vefat edebileceği gibi 100 yaşına kadar yaşayan biriside bu kadar yıl sonra vefat edebilir. Burada yaşanılan süre değil bu sürede nasıl yaşadığımız önemlidir. Hiç ölmeyecek gibi yaşadığımız taktirde kaybedenler arasında oluruz ki Allah korusun. Özellikle, hastalıkların, ölümlerin arttığı şu dönemde çokça Allah'ı aklımıza getirmeli, sürekli kendimizi sorgulayarak nefsimizi terbiye etmeye çalışmalıyız, yoksa nefis insanın boynuna geçirdiği iple bizi istediği yöne çeker ki buda kaybetmiş olma ihtimalimizi kuvvetlendirir..
Ne olur şu tip takıntılarla kısacık dünya hayatını kendimize zehir etmeyelim ve önemseyelim ;
- Bir defayla bir şey olmaz
- Daha genciz
- Allah kalbin temizliğine bakar
- Allah ile kul arasına girilmez
- Emekli olduktan sonra
- Zaman size değil siz zaman uyun
- Allah affeder
- Bu kadar günahtan sonra biraz zor
- Fazla düşünme kafayı yersin
- Cehennemde biraz yandıktan sonra nasıl olsa Cenent'e girmeyecek miyiz ?
- Büyüklerimizde böyle yapıyordu
- Aman ha beyninizi yıkamasınlar
Kardeşimizi tanımama rağmen bende bir an üzüntümden yazmış bulundum, ne olur kusuruma bakmayın..
Tekrar başımız sağolsun.
Sevgi ve Saygılarımla
Şükrü
Yazmışım. Dün gibi hatırlıyorum sıkıntııı yoook diye açtığı konuyu. Şahsen görüşmüşlüğüm yok ama forumda saygı duyduğum birisiydi.Bende Gürsel abinin duvarında okudum bugün şok oldum görünce :S Allah gani gani rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah geride kalanlarına bolca sabırlar.