Allah kimseye bu acıları tatdırmasın inşallah Mekanı cennet olsun :(
Printable View
Allah kimseye bu acıları tatdırmasın inşallah Mekanı cennet olsun :(
Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin benden sadece 3 yas buyukmus, Sahsen tanimam ama onunde uzun bir hayati olan biriymis gencecik yasta cok erken yenilmis kansere... Ailemde baya bi kanser gecmisi var anliyorum durumunu, Ailesine sabir versin Allah....
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun :(
Allah Rahmet Eylesin ,ailesine ve sevdiklerine sabır versin :(
Allah rahmet eylesin eylesin :(
cok gençmiş cok üzüldüm allah rahmet eylesin kalanlara sabır ihsan eylesin
Allah gani gani rahmet eylesin mekani cennet olsun ailesine ve yakinlarina sabır diliyorum :(
ALLAH günahlarını affetsin mekanı cennet olsun ALLAH ailesine sevenlerine sabır versin :(
mekanı cennet olsun Allah sabır versın yakınlarına ve sevenlerıne
ALLAH Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun Geride Kalanlara Sabır Versin İnşallah
Hadiya cok kötü oldum abi basımız sağolsun forumdan tanıyordum hastalıgı yendim yazmıştı Allah taksiratını affetsin :(
Allah geride kalanlara sabır kardeşimizede rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin...
mekanı cennet olsun :(
allah rahmet etsin allah cennet e gitmeyi nasip etsin allah günahlarını affetsin ailesine sabır lar versin AMİN.RUHUNA FATİHA OKUYALIM ARKADAŞLAR.
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun geride kalanlara sabır versin.
Başımız sağ olsun çok ama çok üzüldüm :( Aynı hastalığa yakalanmış olan akrabama büyük yardımları olmuştu :(
Allah mekanını cennet eylesin nur içinde yatsın...
Kendi halinde bir arkadaştı şok oldum ailesine sabırlar diliyorum Allahım mekanını cennet etsin..
Çok üzüldüm gerçekten :( allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ailesine ve yakinlarina sabır diliyorum :(
Allah rahmet eylesin yau, akşam akşam moralim yerle bir.
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bu ecelin sırası yok kimi gencecik gidiyo kimi gitmek bilmiyo :(
Allah rahmet eylesin çok zor bi durum
Allahım ailesine sabır versin :(
Hayatinin baharinda hemde. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Ailesine sabir ver yarabbim.
En çok neye üzgünüm biliyor musunuz? Tork'ta kaç kez denk geldik , sonrasında 1-2 ticaretim oldu , parça aldık verdik. Hep hayali vardı. GC8'ini yapacaktı. Bir sürü parça aldı. Kullanacak vakti bile olmadı çocuğun.
İnanın çok üzgünüm... Gencecik adam ....
allah mekanını cennet etsın gerıde kalanlara buyuk sabırlar versın allahım
haydaaa.. daha haftasonu konuşmuştuk telde:S şoktayım ya allah rahmet eylesin. yrn cenazeye gelmeye çalışıcam
ALLAH rahmet eylesin, of ki ne of
vay anasını yaaa :( Allah rahmet eylesın ailesine sabır versin :(
Allahım ailesine sabır versin. Mekanı Cennet olsun kardeşimizin. Başımız Sağolsun.
Allah rahmet eylesin gc8ine yaptıkları için muhabbetimiz olmuştu aklıma geldi şimdi daha bir kötü oldum Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Geride bıraktıklarına Allah sabır versin.
allah rahmet eylesin gencecik bi kardeşimizmiş ailesine sabır diliyorum allah yardımcıları olsun
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah :S
allah rahmet eylesın ailesine sabırlar versin. :(
Allah Mekanı nı cennet etsin inşallah. Her ölüm erken ölümdür ama genç ölümleri duyunca çok kötü oluyor insan
Arkadasi tanimiyorum ama ALLAH rahmet eylesin..
Mekani cennet olsun.. Cokta gencmis.. Geride kalanlarina sabir diliyorum..
Bir fatiha suresi de arkadas icin okuyalim..
Allah rahmet eylesin.Toprağın bol, mekanın cennet olsun.. :(
Allah ailene dayanma gücü versin çok zor çok
Allah rahmet eylesin,Allah ailesine sabır versin,Mekanı cennet olsun.Bende şok oldum..
Allah rahmet eylesin ,ölümün yaşı olmaz ama gencecik bir beden olunca ınsan dahada uzuluyor.Rabbim mekanını cennet eylesin.