Bu üründen haberi olan varmı ? boyaya zarar vermiyorsa bunu getiren adam sayılı zenginlerden olur demedi demeyin
şöylede bi fiyat listesi buldum...
Ultra Ever Dry - Waterproofing Coating - Industrial - Tools - Clothing
Bu üründen haberi olan varmı ? boyaya zarar vermiyorsa bunu getiren adam sayılı zenginlerden olur demedi demeyin
şöylede bi fiyat listesi buldum...
Ultra Ever Dry - Waterproofing Coating - Industrial - Tools - Clothing
Sitedeki "detailingçilerden" açıklama bekliyoruz![]()
şaşılacak bi durum yok gözenekleri kapatıp pürüzsüz yüzey elde ederseniz bu durum oluşur normaldir.verniğin elastik hali.
tam anlamıyla şok gecırerek ızledım. Ama bu urun agırlıkla kumas vb urunlerde kullanılıyor sanırım. Arac boyası ıcın uygun olmayabılır.
Parlaklık hedeflenen yüzeylerde kullanıma uygun bir ürün değil, boyanın üzerine uygulandığı zaman nasıl bir görüntü oluşuyoryada boyalı yüzeye uygulanabiliyormu.? onunla ilgili hiç bir bilgi yok, ancak araç içinde döşeme koltuk gibi yerlere uygulanır gibi.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Yüksek basınçlı ve diğer temizlik malzemeleri ürünün yüzeyden atıyor, otombilde kullanamayız anlıyacağınızEn azından kirlenince basınçlı su ve şampuanla yıkanmaz.
teknoloji harikası bence
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Ben bir süre önce getirmek için çalışmalara başladım. Firmayla görüşmelere başladık yakın bir süre içinde sanırım numuneleri getirmiş olurumDeneme için gelecek olanlardan hemen isteyen varsa ilk gelişten isteyenede getirebilirim.
Edit: ürün hidrofobik bir ürün. Yüzeyi gerginleştirerek pürüzsüzleştiriyor. Olan bu
Valla söyliyeyim çok ucuz bir ürün değil. Kullanımı hakkında tam olarak gelince bilgim olacak. Kaç kat atılır? Ne kadar uzun süre dayanır bilemiyorum. İnşaat işi ile uğraştığımdan inşaat malzemeleri için kullandırmayı düşünüyoruz. Otomotivde nasıl olur bilemiyorum. İlk yıkamada çıkacaksa hiç gerek yok. ABD fiyatı 195$ 1 galonun. Tabi birde inşaatta hangi alanda kullanılabiliyor? Otomotiv dışında Kıyafetlerde kullanılabilirmi? Kanserojen madde ihtiva edermi vs? Bunları öğrenicez
bu marka deıl ama. benzer bir urunu onurcan
Djhellfires getiriyor. bi kac videosu filan var hatta.. forumdada baslıgı olması lazım gecen gunlerde vardı.
Edt:
ki buyrun topic.
http://www.techturkey.com/forum/deta...i-nanolex.html
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Arabaya sktiginizda leke yapmiyor mu acaba?
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye