Kontrol edersin kardeşim gün içinde düşer.
Printable View
Kontrol edersin kardeşim gün içinde düşer.
allah razı olsun. inşaallah kışı sorunsuz atlatmalarına vesile olursun.
Elmden geldiğince bir miktar gönderdim.İnşallah faydamız dokunur
bebek ihtiyaçlarını pm at hepsini alayım buğra.
Az önce ben de bir miktar gönderdim.
İnşallah az da olsa sıkıntılarını çözmüş oluruz.
Vesile olandan Allah razı olsun derim..
bebek kızmı erkek mi ona göre kıyafet gönderelim kullanılmış ama eskimemiş kıyafetler ayıp olmaz demi kusura bakmayın sormadan edemedim
Abi bebek ve dede dışında kaç yaşında bireyler var evlerde ?
bebek kiz 30 gun civari dedemizde 70 yas civari herhalde ince yapili .
Kullanilmis kiyafetler yirtik sokuk kirli degil ise tabiki ayip olmaz , tek ricam temiz pak ve mumkunse hediye gibi paketlenmis sekilde gondermek . yardim edelim derken uzmeyelim insanlari .
Bu arada acil ihtiyac listesi olusturuyorum onlarida paylasicam direk olarak komurdu vs. seklinde
Evet bir acil ihtiyac listesi olursa super olur luzumsuz seyler gitmesin cocuk bezi mama dataylarini alabilirsen onlara yogunlasalim arti yakacak v s
Hocam öncelikle sağduyunuzdan dolayı tebrik ediyorum allah utandırmasın.. İşte bu insanlık bizim Ülkemize has birşeydi inş hiç yitirmeyiz...
Para için belirli bir gün varmı yani şu güne kadar diye.. öyle olursa hem toplu hemde sizi sürekli git gel ile uğraştırmayan bir yardım olmuş olur en nihayetinde Toplu para daha bereketlidir. bende elimden geldiğince bir şeyler yapmak istiyorum ayrıca yarın şirketteki arkadaşlara da söyler nasip olursa hepsini bir yaparım
Konuyu sabitlesen abi daha iyi olur diye düşünüyorum. Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalişcam bende.
ufak bi not: bebek bezi mümkünse aynı marka olsun hepsi, farklı markalar olunca bebek rahatsız olur. 2-5 kg olacak arası sanırım.
koliyi size mi yollayalım özge hanıma mı adanadan göndercem .
Konuya can gelsin,belki gözden kaçıranlar olabilir...
sancom teknoloji hizmetleri adina yollamaniz yeterli .
illa kargoda isim derlerse K.Bugra YILDIRIM yazabilirsiniz.
gönderilen şeyler belirlense iyi olur mama sorun olmaz fakat bez 2-3 paketten fazla aynı numara kullanılmaz tekrar yazayım bebekle ilgili eksik bişiler olursa buraya yazarsan yollayabilirim.
ihtiyaç listesini bekliyoruz
Abi ihtiyaç listesi hazırlarsan hem alınacak şey bilinir hemde aynı şey yanlış veya ihtiyaç fazlası olacak miktarda alınmaz. Çünkü bebegin bez numarası ,markası önemli veya bir süre sonra büyüyecektir.
prima 3-6 kg olan yani 2 nolu bez uygun olacakdır da sadece bezle olmaz
geride kalmış öne çıksın