arkadaslar oncelıkle selamlar.
arac alma ıle alakalı cıddı kararsızlık yasıyorum su olsun boyle olsun derken daldan dala zıplamaktan dusunmekten arastırmaktan yoruldum...
uzun olacak ama lutfen okuyup kendı dusuncelerınızı belırtın bunu yapmamdakı amacım ınsanız bırımızın gordugunu dıgerı goremeyebılır sonuc olarakta bende en mantıklı hareketın pesındeyım...
oncelıkle;
denızcıyım yanı gemı kaptanıyım sızde bılırsınız gemıye cıktıgımızda 5 6 ay gelmeyız halıyle alacagım arac ta 5 6 ay yatacak...
butce olarakta 30 bın tl kadar butcem var.
ıcınden cıkamadıgım dusuncelerım su sekılde ;
1- evlıyım esım bır unı. de calsmakta onada arac lazım dıyorumkı soyle 12 -13 bın cıvarı bı otomatık bı arac alayım kendısıne (306-206-cılıo-rover-corsa vb ) gerı kalan ılede kendıme hızlı bı arac alma dusuncem var...(106-306-vtı-rs /e30 yada s13 alıp drıft spec yapmak vb) kendıme alacagım aracın durumu onemlı deıl uzun vadede gerek motor gerek gorunus olarak toplayıp uzunca bınmek...
2-bu aralar 2005-2006 foresterlar cok dıkkatımı cekıyo hem otomatık hem hanı guvenlıklı saglam araba. dıyorum 26 27 her neyse alırım bı tane lpg falan gemıden geldıgım vakıt blow eksoz vs ufak tefek uygulamalarla bınerım karada oldugum vakıt gıderken tekrar orj cevırırım...
3-zaman zaman uzun yola gıttıgımız ıcın kı genelde yazları dıyorum bı fıorıono alayım otomatık dızel..hem yas ıtıbarıyle hem yakıt ıtıbarıyle sıkıntı cıkarmayacagını dusunuyorum...
kusuruma bakmayın uzun oldugu ıcın
fıkırlerını belırten arkadaslara sımdıden tesekkurler...
konu LOW-RIDER dan ızınlıdır...