Bi poq yapamazlar... soqarım AB lerine de ABD lerine de...
Printable View
Bi poq yapamazlar... soqarım AB lerine de ABD lerine de...
Sen o motoru gel komple bana ver ben sana 6.000 ytl verim hemen :D
Yaw Turkiyede Swap isi icin ne kadar ugrastiriolar bole yok ruhsata isletmekmis falan.
Burdada Rusvet war inan benim arabam St.Louiste gecmedi, muayeneyi $40 a gecirdim Jamaikalilardan.
Egzos testinide gecmedi onuda Turk bi arkadastan halletik saolsun az muayene parasi aldi bide :D
Yane burdada Rusvet yok diil.
Eksoz Testi olayida Californiada oldu.
Maşallah amerikayı gezmişsin.
saol egeturbo@hotmail.com bu mail adresim eklersen görüşelim ama yaklaşık 1-2 saat sonra açacam msni şimdi typer parçalarım geldi onları almaya gidiyorum ama msne eklersen görüşelim ameriakdan gelecke bi ton malım var
teşekkür ederim kingpin bu liste bana lazım oalcak
Fityolu dirken ? :D
Sen motoru bana ver bendede war ayni DVD ezberledim, ben sana veririm. :D:D:D
AAe evet aynı şeyi bende yapabilirim, ayrıca bu motor bnm Adana da almayı kaçırdığım K20 galiba... :(
Şu dvd i biyere upload etsenize bende ezberliyim :D
Şakaci... :D
yok bua raç izmirde idi süper stock bi araçtı aldığımızda hafiften yükledik aydında arkadan bi tırcı girdi :s araba baya dağıldı bende motoru aldım oda şimdi gene typer alıor bende motora karşılık modifiye ekipmanları vericem
benim ezberim kuvvetlidir bikere izletin yeter:d
Anladım Adana'daki motor zannettim, hayırlısı olur inşallah... Yapın tecrübe edinin bizde yaparken yardım edin. :D
suan burak abiyle görüşüorum belki motora bye dicez:D
Ben yardımcı olayım :) vaya link falan varmı siz satınmı aldınız verin bana biyere atayım tüm forum indirsin.
burak abi bea bide su vites topuzunu halletsek
3 ve 4 sayfalarda gecen tüv vs ab abd kriterleri hakkında, mrk etmeyin hiç bişey olmaz bende gecen sen sf california dayken benim camaroyu (üzerinde cold air induction kit, komple borla egzos vs) ufak tefek fakat işletilmemiş parçalar vardı sf deki sanayide smoke check yapan bi çinli saolsun 20 dolar karşılığı geçirdim... + çok şükür Türkiyede yaşıyoruz bulunur herşeyin bi yolu.
vlla bilmiorum artık n olacak ama bugunde bi kaç abimle konustum üstüne işletilmiormuş varmı hiç araç muane istasyonlarında çalışan takılan bi öğrenelim