herkese yorumları için teşekkür ediyorum . 207 1.6 hdi(90) premium üzerinde yoğunlaştım fiyat uygun ve full . acaba neden böyle ? kronik bir sorunu mu var ?
Printable View
herkese yorumları için teşekkür ediyorum . 207 1.6 hdi(90) premium üzerinde yoğunlaştım fiyat uygun ve full . acaba neden böyle ? kronik bir sorunu mu var ?
peugeot piyasası genelde diğer araçlara göre uygundur.marka olarak opel ford tabikide daha iyidir peugeot mekanik bakımından diğerlerinden daha kötü ama burda önemli olan alıcağın aracın durumudur.bakımlı güzel bişe bulabilirsen hiç düşünme gideri ve donanımı olarak en iyisi 207
cam tavan corsa alınmalı kesinlikle :)
1.3 95 hp corsa kullanan biri olarak, üstüne basa basa söylüyorum "uzak durun". 75'liklerle hızlanması-gidişi neredeyse tamamen aynı. arada 20 hp var diyemez kimse ikisini de ayrı ayrı kullanıp. ayrıca bu sabah -4.5 derecede bindim çalıştırdım arabayı, 9700km'de henüz. allah var bir kerede aldı. aldı ama, o nasıl bir çalışmaktır, sanırsın mack kamyon. iki zamanlı motor gibi, bir düzensizlik, bir sarsıntı. inanamıyorum nasıl bu km'de araç böyle olur. ve ben daha önceden de turbo araç kullandığım için, insan gibi çalıştırıp stop ettim ve kullandım şu güne kadar bu arabayı, yormadım. açıkçası ben illalah ettim corsa'dan. inanılmaz kalitesiz, benim görüşüm tabi, katılmayanlar olacaktır elbet. ben ısrarla fiesta diyorum olmadı 207.
corsa -fiesta hangisi hosunuza gidiyorsa
207 ye kesinlikle bulasmam uzak dursun
207 zamanla dökülüyor kısacası.
mk6 fiesta vardı bende gerçekten saglam arabaydı yeni kasası da öyleyse alınabilir.
ben olsam 1.6 tdci full fiesta alırdım koyu renklı ıcı bordo olandan
Fiesta 7 ne yau? :D
Fiesta ve Corsa iyidir. 207 biraz ses alıyor içeriye bilginize...
peugeot hariç ikiside olabilir ama peugeot tan gerçekten uzak durun .
çıkmazdayım . bu 3 lüden vazmıgecsem . baska önerileri olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum .
Bütçen uygunsa bravolara bak , c segmentindeki diğer araçlara göre fiyatları daha ucuz...
207 gt kullandım yaklaşık 8-9 ay genel olarak memnundum içeriye ses alma filan olmadı ama tabi gt ile aynı olurmu 1.6 hdi orasını bilemem.
kriterler değişti . üste para artırmak istiyoruz bişeyler yapabilmemiz için . Corsa C 1.3 cdti silverline yada Fiesta MK6 1.4 tdci collection bu ikisi arasında karar vermeme yardımcı olun lütfen . hangisi olursa olsun chip düşünüyoruz . + / - yönlerini nelerdir bu araçların . şimdiden teşekkür ederim.
fiesta: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10016984/detay
corsa: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8258318/detay#
örnek olsun diye koydum linkleri .
Uc araca da sahip oldum. titanium alamicaksaniz kesinlikle corsa alin. titanium olacaksa fiesta derim.