***** sitede ilanlara bakarken rastgele karşıma çıktı arkadaşlar araç hakkında pek bilgim yok nasıldır verimlimi 4 çeker 1.6 olduğu için avantajmı değilmi bilgisi olan varsa yardımcı oalbilirmi?
***** sitede ilanlara bakarken rastgele karşıma çıktı arkadaşlar araç hakkında pek bilgim yok nasıldır verimlimi 4 çeker 1.6 olduğu için avantajmı değilmi bilgisi olan varsa yardımcı oalbilirmi?
L4404 | you are away
parçası pahalı
yakıtı fazla
çekişi kötü
donanım zayıf
karda keyifli. yılın 3-5 günü mutlu mesut binebilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3450836/detay/
söyle örnek bir ilan veriyim ben o zaman
L4404 | you are away
pardon. ben 2003-2005 modelleri arasında bulunan kasası için yorum yapmıştım. dediklerimi ciddiye alma.![]()
parçasının emsallerine göre pahalı olduğunu düşünmüyorum forester ile çoğu parçası aynı ve ben öle bişey görmedim
yakıtı hangi araçla kıyaslarsak kötü lpg ile gayet makul binilebiliyor,ben forester turboyla bile komik rakamlar yakıyorum
çekiş olarak çoğu rakibinden altta kalmaz diye düşünüyorum misal bi vtec2
yılına göre olması gerektiği donanımda olan bi araç bence yine vtec2 örneğini veriyorum ki arasındaki fiyat farkıda ayrı bi konu...
vtec2 sahibi arkadaşlar yanlış anlamasın sevdiğim bi araçtır örnek olarak söyledim
parçası pahalı
yakıtı fazla (4x4)
1,6 gibi gider çekişi
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
ya birader neyin kafasındasın siz subarunun fabrikası mı sizin ?
he beni yolda subaru geçti bende burda götüm götüm yorumlar yapıyorum, 5 yaşında gibi yorumlar yazmayın lütfen.
parça fiyatını bi o dediğiniz vtec2 ile karşılaştırın bakalım ne kadar fark var.
çekişi vtec2 ile aynı demişsinde hayal gücün kuvvetliymiş, öyle bi dünya yok
donanımda vtec ile karşılaştırma ople ile karşılaştır vw ile karşılaştır 2003-2005 model arabada ki donanım dan anlayışın abs, 4 cam otomatiği ve çift airbagsa ne mutlu sana
honda örneğini verdiğin için vtec2den yürüdüm bende yoksa toyata olur, honda olur, almanlar olur bunların hepsinden parçası pahalı, çekişi kötü ve yakıtı fazla.
boşuna subarunuzu övmeye çalışmayın. karşınızdaki araba sti değil 1.6 90 beygir eşşek
istersen genelden gir. subaru konusunda bilgisiz sanmayın, kör fanatik değilim ben. doğru olanları söylüyorum.
bu araç hakkında bir şey diyemem.Ancak bende bir atmosferik subaru kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim kasapların eline düşmediyse uzun ömürlüdürler.Performans olarak bir şey beklemeyin.piyasadakiler ne kadar gidiyorsa o kadar gidiyor fazlasını gitmiyor eksiğinide..sadece ışıklarda 3.vitese kadar biraz güçlü arabalara kafa tutuyorHayatında hiç subaru kullanmamış insanları ciddiye almayın.
edit: parçayıda alınacak yerden alırsanız ucuza alırsınız.tutturmuşlar subaru parçası pahalı diye yetkili servise gidersen tabi pahalı.
kardeşim dediğim gibi parçası emsallerine göre pahalı. internette bir kaç parça sitesi var araştırabilirsin.
yakıtı da fazla. motorun boxer ve 4 çeker olmasından ötürü.
gidişide hantaldır. motoru çok kuvvetli değil birde 4 çeker olunca normal bi sonuç.
parça sıkıntısı yüzünden 1-2 ay serviste yatan arabalar biliyorum. tabi onlar sti' dı durum biraz farklı.
elden çıkarmasıda toyata-honda-vw-opele göre zordur.
bana kalırsa turbo bir model olmadığı sürece bir esprisi yok subarunun. yanaşma derim.
ben fanatik olmadan gördüklerimi, bildiklerimi söylüyorum. mantıklı bi insanda zaten benim diyeceklerimi der sana.
iyi şanslar
Parça konusunda benim bildiğim jaspa var,sitelerinde fiyatlar da mevcut.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)