Arkadaşlar nitroksit nereden bulabilirz yani bildiğimiz yurdum NOS'unereden bulabileceğimizi bilen varmı ?
Arkadaşlar nitroksit nereden bulabilirz yani bildiğimiz yurdum NOS'unereden bulabileceğimizi bilen varmı ?
sıvı halini anca tupun içinde bulabilirsin
sıvı seklinde muhafaza etmen cok zor, cunku nitrozen kullanmamızın sebebi sıvıdan gaza en cabuk gecen madde olması yani.
sıvı halinde bi kapta sakladıgını var sayarsak, kapagını actıgında kaynayıp duman olmakla beraber kutunun yanalrında da dokulur
birde eline filan temaz ederse acıtıki sıvı nitorjene elini sokmus biri olarak soyliyim sanise icinde ısırı veriyo.
Benim için değil motorcu bi abimiz için sordum. Onlara tembiz ederim zaten onlarda pet şişe ile gitmezlerHeralde tüp ile giderler peki asıl merak ettiğim o tüpe doldurdukları aleti Benzin dsposuna aktarmaları anında alet gaz halemi gelecek ?
bu sekilde bi istekle habasa giderlerse vericeklerini sanmam, ama tam olarak kulanım amacını yazarsan belki bi fikir uretilebilir
Şİmdi motorcu bi abimiz draglara katılırken motorda benzin yerine Nito kullanacak anladığım kadarı ile o yüzden nitro arıyorlar bende o nedenle sordum. Gitseler vermezlermi öyle ?
o işte zaten en ufak sorun habasa gidip alamamak olur
eskiden habasta dolum yapıyoduk tupleri, hatta en verimli sonucu habasta alıyoduk ama son 1-2 senedir dolum yapmıyolar dı, ama baska yerler var dolum yapan, telefonla gelip tupu alıp adrese getiriyolar
Anladım teşekkür ediyorum bilgi için olmadı alsınlar bir tüpsistem falan anı işe gelmiyomu zaten. Bu arada imzandaki site yapım aşamasındamı PUG a girdim bişi açılmadı
onuda arada sorayım bari
![]()
hemen explorerda denim bari
Bu arada araçlarındaki NOS tüpü olan kişilerinde mi tüpleri bu şekilde dolduruluyorlar teslim alıp sonra adrese teslim mi ediyorlar. Bir yerden duymuştum havaalanında da dolum yapıyorlarmış orada anında duyduğuma göre dolduruluyormu ? Doğrumudur
habaş bayrampaşa ile topkapı arasında kalıyo bence onun yerine bi kapak tiner atın daha iyi![]()
dolum yapan bikac yer var ama mesela habas persembe yada salı gunleri sadece dolum yapıodu sabah verince 1-2 saat sonra ger veriyolardı.
tupun dolum işlemide biraz ilginç, tam sonuc almak için turbu sıkıca baglayıp sogutarak yavas yavas dolduruyolar.
son donemde ayvalık nos cusu 1gün içinde alıp geri getiriyo, numarası durmuyo ama ogrenir pm atarım
Birde bazı tunershopların büyük tüplerden küçük tüplere dolum yaptıklarını basıncın yeterli olmadığını ve tüplerin tam dolmadığını duymuştum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Arkadaslar sıvı azot basitce anlatacak olursak eger mekanik deneylerde gevrek kırılma icin metalleri soguttugumuz ve mutlak sıfır noktasına yaklaştırmakta kullanılan en kolay bulunan en kolay kullanılan sıvıdır.Her iki tarafı izole ve vakumlu ozel kaplarda ozel yontemlerle doldurularak muhafaza edilir ve kullanılırken de yine özel kıyafetler ve kalifiye elemanlar ile kullanılır.Sonucta demem o ki eger bir metalle direk temas ettirirsen üzerine uygulayacagın herhangi bir temasta zarar gorebilir ya da metali cam gibi gevrek kırarak zarar verebilirsin...
Bir de sıvı nitro oksiti muhafaza edecegin bir kap yoksa hiçbir kuruluş kalite anlayısı icinde insan hayatını tehlikeye atmamak icin bedelle dahi olsa vermiyor...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)