Tsport izlemek keyifli olacaktir videolari bekliyorum
Yirtici bir egzoz lazim ama goruntu var ses yok izledigim videoda
Lift sesini duyalim:)
Printable View
Tsport izlemek keyifli olacaktir videolari bekliyorum
Yirtici bir egzoz lazim ama goruntu var ses yok izledigim videoda
Lift sesini duyalim:)
Benim bildiğim 2 tane manuel 2.3 t5 c70 vardı... Birisini dağıttılar, biride bendeydi, başka varsada hiç rastlamadım. Herkes 2.0 t5leri bildiği için 2.3leri bilmiyor. Birde ***** volvoda otomatik daha çok ve özellikle kalkışlarda çokta başarılı değiller...
Benim en azından katalizörü iptal etmem lazım deneme yapmak için... şuan dolu olduğunu ve ciddi güç kaybettirdiğini düşünüyorum...
Bu arada biz denemelere genelde arabaları arkadaşın fabrikada tartarak başlıyoruz :) ben geçen gün tarttırdım 1610kg geldi benim araç gerçi çocuk içerideydi, 15 kg o :D
T-sport hayranı olduğum ve yabana atılmayacak bi araçki nnc t-sport zaten çok ciğerli videoları merakla bekliyoruz:)
Dipnot: detailef can o aklın yolunda bende varım :D
bitane gri vardi o tsport mu bu arkadaslar ciddi gideri vardi diye hatrliyorum ben onu biara cok gorurdum bimuddet ara verdin sanirim o arac ise maasallahi var aracin
niye herkesde bir vti yada typer a saplama fantazisi var
anlamıyorum?
allahtan turbolar ,k20ler , atmosverik yüklüler var ülkemizde de bolca
yoksa madara edecekler canim vti lari
lotus ve celica lardada aynı motor var aslında after marketi az tek kötü yani bu :) şu sıralar sr20 ve yapmayı düşünür oldum ama korkum primera ların tavan yapması amerika avrupa da 2zz-ge motor la farklı işler yapanlar var :)
Cans anadolu yakasına gelince haber et sana bi iki tane fn2 ayarlicam denemek için
amerika da komple motor buldum 700 dolara ama aracı alıp bir yerler den başlamak gerekiyor fakat beni düşündüren noktalar var proje start konusunda kararsızım ilk ve takilip sonra vet planlıyorum :) ama bu araç 2zz-ge 'nin yağ pompası korkuttu beni mesala kol cikaranlar olmuş :( yamaha da motorda ortaklasma çalışma da bulun muş diye biliyorum amerika da hem turbo hem atmosferik olarak oldukça fazla
bence en güzeli vet olur, çok ciddi keyifli olur hemde :)
yağ pompası olayı hepsinde yok, bazı dönemlerde oldu. kol çıkaranın kendi suçudur da pompadan sıkıntı yaşayanlar yatak sardılar genelde, tr de de sandık motor / yarım blok değişimi yapılanlar oldu. mwr (monkeywrenchracing) in yağ pompası değişimi veya over-rev e dikkat edilmesi ile sıkıntı yaşanmayacak motorlar. biraz ilgi ister.
yamaha işine gelirsek, yamaha zaten toyota'nın bünyesindeki firma. bu da otomobil kısmına ilk katkısı değil, 4age-3sge/3sgte-2jzge/2jzgte-2zzge gibi toyota'nın spor araçlarında kullanılan "g" kodlu performans motorlarının hepsinin kapağını yamaha mühendisleri geliştirir, damgalar :)
2zzge liftten aşşağı düşürmemeyi becerirse güzel giden bir motor. Bunuda ya shortshifter yada apexi power fc ile lift 5500e falan alınarak yapar.
Elimde eğer bulabilirsem 1 set lift bolt ve gasketler var 2000 2001 2002 2003 motorlarda sorunlu olan yada 100k da değişmesi gereken. 2zzge olan ilk isteyen arkadaşa hediye edeyim tabi bulabilirsem celicayı satalı baya oldu çünki