geçmiş olsun bence perte çıkar. malzeme fiyatları ortada zaten. umarım istediğiniz parayı alırsınız. zaten bu amcalar ve bayanlar beni çileden çıkartıyor :( cana geleceğine mala gelsin verilmiş sadakanız varmış
Printable View
geçmiş olsun bence perte çıkar. malzeme fiyatları ortada zaten. umarım istediğiniz parayı alırsınız. zaten bu amcalar ve bayanlar beni çileden çıkartıyor :( cana geleceğine mala gelsin verilmiş sadakanız varmış
Geçmiş olsun....
Arabayi Borusan'a cektirseydin, direk pert olur.
Gecmis olsun
çok geçmiş olsun, ne hale gelmiş :S
Hiç aklıma gelmedi borusan,bu şekildede pert olacağına inanıyorum ben şase ve airbag olayından dolayı.
buyuk gecmıs olsun...
geçmiş olsun
İyiki kapıdan vurmamış... Yoksa sanada bir şey olabilirdi. geçmiş olsun... O aracı perte çıkarmayıp ne yapacaklar... sen yeni araç bakmaya başla... ama öncesinde ne para teklif edecekler bakalım... karşı taraf suçlu ise yüksek ödeme yaparlar...
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun birşey olmaması sevindirici. Batıkentte Çakırlar tarafına benzettim kaza yerini. Çok kontrolsüz ve tehlikeli kavşak var oradada.
kaza atlattım deyince bende sıyırdınız sandım ancak bildiğin kaza yapmışsın... Allah korumuş sana bir şey olmamış. mal yerine iyi kötü bir şekilde geliyor, cana bişey olmasın.
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Suç büyük ihtimalle karşı tarafta ışıksız kavşakta bildiğim kadarıyla geçiş üstünlüğü sağdan devam edende.Bende sağdan ilerliyordum soldan vurdu bana araç.
Evet kemer yoktu evden yeni çıkmıştım 500-600 mt uzagında oldu evimin.
Eryaman susuz mahallesinde oldu.Aynen çakırlar gibi eryamandada çok kontrolsüz kavşak var.
geçmiş olsun. maldır yeri dolar önemli olan canın çok şükür sana bişey olmamış
Geçmiş olsun.. İlla gelecekse cana gelceğine mala gelsin.. :(
Çok teşekkür ediyorum.Allah korusun hepimizi.
çok geçmiş olsun.