Geçmiş olsun allah daha beterinden korusun
Printable View
Geçmiş olsun allah daha beterinden korusun
çok teşekkür ediyorum hepinize,umarım kaybımız zararımız çok olmaz.
Buyuk gecmis olsun Allah beterinden korusun
amin çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.Görenlerin çoğu perte çıkar diyorlar P.tesi belli olacak bakalım.
Öncelikle geçmiş olsun. Sağ salim çıkmışsın ya araçtan boşver. Her istediğini alırsın yaparsın can yerine gelmez. Senin suçunda olmasa suçsuz yere ölenlerde var unutma.
Haklısınız.Mal birşekilde yerine koyulur önemli olan can.Teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun canınıza olmamış olan..Şu araç işlemlerini bitirin üzerinizdeki olayın şoku da gidince rahat rahat araç bakarsınız bence..
Çok teşekkür ederim.Bi yandan araştırma yapıyorum canım çok sıkılıyor bu paralara binilebilecek en dolu güven veren araca sahipmişim :) Fiyatlar şişmiiş araçların çoğu turşuu.Allah yardımcımız olsun.
geçmiş olsun
Teşekkürler.
Allah beterinden korusun.ciddi bir kaza atlatmissiniz.
çok geçmiş olsun, size bir zarar gelmemesi çok sevindirici.
bence aynısından alın çok güzel araba :)
Büyük geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun,ALLAH korumuş valla :(
Çok geçmiş olsun, allah kormuş.
Tekrar geçmiş olsun yavrum ya şu kemerini takmıyorsun allah korududa birşey olmadı. CooperS, S3 Bence mantıklı olanları ankara gibi bi yerde temiz e36 veya 46 bulmak zor maalesef :/
Çok teşekkür ederim hepinize,Allah razı olsun.Compact piyasasi sıkıntılı olmasa düşünmeden alırım performans dışında hiç bi şikayetim yoktu.
Kaan kardeşim çok tesekkur ediyorum tekrar cooperS kafamı kurcalıyor hala temizini bizi üzmeyecek masraf etmiyecegimiz araci nasıl bulcaz...Babadan yardım istedim biraz 50 falan verebilirse sicirocco ya yönelcem direkt 40 larda kalırsak ibiza cupra en olmadı cooperS :)