Yazilim yokmu o zmn gecerm gibi yazilim yoksa
Printable View
Hayır yok. Standart yazılım.
serdar abi deneme 206 ile 306 ile bilmem ne ile senin segmentin araba ile dene dediğim gibi 5.25 5.28 5.20 bunlarla bi dene ilk olarak yoksa deneme muhabbet et git
koca forumda koca ankarada yok mu bi 5.20 5.25 5.28 ?? ? ? ?
Akşama varmı deneme ?
Var var deneme
Kaçta nerde bende gelmek istiyorum sohbet muabbet olur hemde
20:30 mesa
Stock vti var denemek isteyen olursa gelecek
noldu denemeler gelemedim bugün
Yaw bu Mutant ankaranın başına bela oldu arkadaşım :D
Birisi engel olsun bunun yükselişine :D
Şaka bi yana, bazıları beğenmiyip dalga geçiyomuş Serdarla, beğenmeyip dalga geçen arkadaşlar açsın kıçına gülsün ..yıllardır tanıyosunuz artık Serdar garip araçları yürütmeye uğraşıp didinen biri emeğine uğraşına saygı duymuyosanız bile taşşaa almayın..Bizde takılıyoz kızdırıyoz ama onu üzecek şeylere gerek yok :)
Mutant bgn cok formundaydı
eskısıne gore 2 boy hızlanmıs
maşallah serdar azmıne sasıyorum :)
omer rs ın mondeo da buyuk ısık var tehlıkelı ılerlıyor bence :D
eyw mertcan valla artık 5.20 ye stroker yapıp + üstüne yüklemeden neler olabileceğini çok görmek istiyordum. stroker yapmadan bu şekilde nasıl olduğunu gördüm zaten son noktada daha ne yapabilirim ki.. (itb headers dışında?)
bazı arkadaşlar stok 5.20 saplar onu yapar bunu yapar diyor.. 1 tane getirsinler stock düz vites Don Lastiği yapayım...
bu kiloda kendinden 200-300+ düşük kilolu araçlarla yürüyen bir tane göstersinler 5.20 tamam arabam gitmio bilmem ne yapmıyor diye söylerim.
kimin ne dediği çokda önemli değil bu noktadan sonra. aracımın az cok nelerle ne kadar yürüdüğü siz görüyorsunuz. bana kaldıranların çoğu burda atıp tutuyor da hangi biri geldi o dengesiz dengesiz yazanların.
kaç haftadır buluşma ayarladım sayılır.. kaç kişi geldi kaç kere sıktım. sonuçta bizde benzin yakıoz gaz yakıyoruz ama millet gibi konuşup sonra bunun lafını etmiyoruz.
sonuç olarak e39 5.28 5.25 5.23 istiyorum okadar gerçi onlarında geleceği meçhul ya neyse.
bu gece gelen herkese çok teşekkür ederim. bolca denemeler yapıldı güzelce eğlendik sohbet ettik gazımızı attık.
aslında senın arabayı stock 520 duz vıtes ıle deneyıp aradakı farkı gormek gereklı :)
mertcan denedim 5.20 ile düz vites ama izmirden bir arkadaşımın tanıdığı gelmişti. aramızda çok ciddi fark wardı. teke tek basınca video çekemedik. ama en başından beri diyorum varsa gelsin stock 5.20 5.25 5.28 hertürlü herzaman denerim ki hiçbir zaman denemeden kaçan bir adam olmadım.