:icon_tup::icon_tup: aynen
Printable View
akşama gelecekler
1. Bravo HgT
2. Vtec2
3. A3 1.8T
4. A4 1.8T
5. drummer852
owwww yowwww yinemiiii Mutantttt :D dibine kadar hazırla mutantııı panpaaa basıyımda sende kurtul bende millettee :hahaha:
gelecek olanlar pm atabilir. telefon numaram olanlarda arayabilir :D yada direk saplamaya geldik diyip mesa ya gelebilir :D
1.8t ler standart mı?
Nerde bulusacaksınız bızde gelelım ızlemeye
sohbet muhabet olsun dersenız
mesa ya gelın oradan cıkarsınız denemeye :)
Mutant sıkı gelıyor bu sefer bence :)
pm atıom merto
bana da pm at adamım
atıom panpa:D
dün avare avare mesa yı aradım allahın belası ankarada 90 km yaptım boş boş ! 3 kişiye iletişim no attım kimsede göndermedi şu mesanın yerini biri pmlesin birde kimle iletişime geçmem lazım numara falanda alayım tanışmak babında focus dizelle gelirim gelirsem
Az yakıyo benim araba diye suyunu çıkarıyom işte :D Neyse konuyu da yalan ettik.
Geldik beklemedeyiz
Geliyorum abi yarim saate trafik durumuna gore
gelebilirim birazdan yoldayım
hepinizi geçicemm:)
Cok zevkli denemeler oldu muhabbet sohbet harikaydi herkesin ayagina saglik
Hayirdir abi ben erken kactim haberim yok
Mutantın motorda arıza çıktı.
hadi yaa tüh çok üzüldüm abi haberim yok benimde...
nazar değdi okadar maşallah dedik ama...
hem maşallah hem geçmiş olsun serdar, inşallah ciddi bir şey yoktur
@drummer pedalına turbona vitesine sağlık, güzel deneme oldu
denemenin amacı dostane ilişkiler kurmak zaten :)
xt ye bolca maşallah, bahara doğru aile babası görüntüsünde değişik şakalar yapacak belli :D
Guzel denemeler oldu. Olacagi varmis oldu napalim cana gelmedi o onemli yinede zevk aldim
Tsk ederim gelenlere. Sonuclari soliim xt 4 boy onumde resonun accord 3boy onumde idi yinede guzel oldu nekadarda sikinti ciktiysa da ayrica yardimci olmaya calisan herkese tsk ederim
nooldu hacı hayırdır
Buyuk ihtimalle kompresor cortladu yada volan siyirdik yrn dukkanda bakicaz artik. Cekiciyi bekliom
hacım mekanik hallolur canını sıkma...
bi ihtiyaç olursa ararsın