Guzel denemeler oldu. Olacagi varmis oldu napalim cana gelmedi o onemli yinede zevk aldim
Printable View
Guzel denemeler oldu. Olacagi varmis oldu napalim cana gelmedi o onemli yinede zevk aldim
Tsk ederim gelenlere. Sonuclari soliim xt 4 boy onumde resonun accord 3boy onumde idi yinede guzel oldu nekadarda sikinti ciktiysa da ayrica yardimci olmaya calisan herkese tsk ederim
nooldu hacı hayırdır
Buyuk ihtimalle kompresor cortladu yada volan siyirdik yrn dukkanda bakicaz artik. Cekiciyi bekliom
hacım mekanik hallolur canını sıkma...
bi ihtiyaç olursa ararsın
Denemeler güzeldi herkesin ayağına sağlık
son denemelerde focus vtec 2 ve mutant çıktık
benle mutant gidişte kafakafaya gittik vtec 1 boy gerideydi , dönüşte tekrar bastık mutant yarın boy öndeyken arıza verdi motor , küçük bir şey diye umuyoruz geçmiş olsun maşallah tüm araçlara
bu arada söylemeden edemiyorum mertcanın araçla sonradan gelen EK oy oy oy :)
GC8 subaru ayrıydı zaten 140 da giderken yanyana tekrar bi 0-100 kalkar gibi uzadı :) maşallah
serdar abi geçmiş olsun...inş sıkıntı çıkmaz..
geçmiş olsun serdar, var mı yapılacak birşey?
:(Panpa tekrardan çok geçmiş olsun :( güzel geceydi katılım çoktu mutant bizi üzdü ama
geçmiş olsun, eve gidince geldi haberi, cidden üzüldüm :( var mı yardımcı olunabilecek bir şeyler?
Bakabıldınızmı serdar ne cıktı arabada ?
pederler dükkanda şuan. konuşamadım daha.. ama büyük ihtimalle üst kapak açılcak bakalım
geçmiş olsun Serdar inşallah bişi çıkmaz Mutantta ....