Bende anlamadım olayı ? Kapşonlu ölümcül bi yere bıcak la vurmamış gibi duruyor.Memlekete bak piskopat dolu.:confused:
Printable View
kanı bozuk şerefsiz.
ne hakkın var bu kadar insana çile çektirmeye o insanın ailesine zarar vermeye
Aramızda Hataylilar vardır, onlar üzerine alınmasınlar ancak Hatay kadar icinden pislik çıkartan kent çok nadirdir su ülkemde. Yaşadığım yer Kıbrıs'ta o kadar hatayli tanıdım ki, artık Hatay, İskenderun bölgesinden insanlara temkinli yaklasmaya başladım. Özellikle reyhanlilara.
Tabi gercekten adam gibi adamları tenzih ederim.
Be kitapsız ne alıp veremediğin var. Yazık günah ailesine. Ulan nekadar acımasız bi millet olduk :(
Dün izledim , gerçekten kötü oldum ,
Allah belasını versin ekmek parasını kazanmak kolay degil namusunla calısıyorsun itin biri geliyor böyle yapiyor ön kapı arka kapı ne ya ak evladi kesin kafayı cekmişte yapmıştır böyle
a.q serefsizi vericen mermiyi boyle piclere ah bi denk gelmezki boyle bi pic anasindan emdigini getiricen allah rahmet eylesin sofor arkadasa allah ailesine yakinlarina sabir versin.beyler buarada bu olayida burda o ilden bu cikara burdan bu cikar meselesine dondurmeyin insan olmus bu olayda siz neyin muhabbetindesiniz.
bu işin hatayı o su bu su yok arkadaşlar. İt heryerde it işte.. Çok üzüldüm öldürülen adama yetim kalan çocuğuna.
İdam kesinlikle gelmeli boku çıktı işin.
Ekmeğinin peşinde o köpeğe hizmet eden vatandaşımız pisipisine gitti :S Allah rahmet eylesin.
Öncelikle otobüs şöförüne Allah rahmet eylesin de... ah be abim tipinden belli zaten ne mal olduğu herifin. Niye münakaşaya giriyorsun ki itle, ..ktirsin gitsin nerden iniyorsa insin. He de geç işte belki o anın gerginlik haliyle insan engel olamıyor demek ki..
Zaten önce otobüs şöförü çekiyor bıçağı. Yangını körüklemiş.. falanlar filanlar işte bitmez bu mevzular. Bukadar da basit oldu işte adam öldürmek. Hergün hepimiz sağda solda trafikte yüzlerce insanla karşılaşıyoruz. Sinirlerimize hakim olmamız gerekir.. En azından bizi sevenleri düşünelim...
öldüren tinerci değil aslında ters tutmuş bıçağı kendine saplamış.it serseri eyvallahda adam zaten iniyo sen niye bıçak la kalkıyorsun adamın arkasından zaten uçuk herif be abim 3-5 aylık da bebeği varmış dün tv de çıktıydı..daha diyicek bişey yok Allah rahmet eylesin.
Adam şerefsiz it kopuk, idam edilsin tamamda, şöför de hırlı bi adam değil demek. Sende bıçağın işi ne? Çoluk çocuk babası adamsın. bırak defolsun gitsin.
Allah ailesine sabır versin vallahi ülke ne hallere geldi ama söföründe otobüste taşıdıgı bıçağa anlam veremedim acıkcası