yanlış görmüşsün ;)
gece 12 ye kdr oteldeydim...
Printable View
yanlış görmüşsün ;)
gece 12 ye kdr oteldeydim...
Orcunun dediği doğru arıza yapsa kim bilir kaç hafta ara wericekler yıllar sürer bitimi üstelik o filmi çevirecek proflukta kişi ve kuruluş yok bence
Šahin K yerine
10ur_K versek olma mi:D
http://i239.photobucket.com/albums/f...ur_K/shkok.jpg
zatenbiz bi filmde beraber bašrolu oynadik,ayarlarim ben ;) auhauhauhauhuha
ya bütün K ları anladımda satriani K nedir ahahahahahahahha
hahaha buda çok iyi be..:D
F&F ile aynı konuyu aynı sahneleri güçlü araçlarla çekilse yani gerçekten güçlü araçlarla eminim çok daha fazla gişe yapar :D güzel ses kayıtları güzel çekimler, Bence güzel gişe yapar Kadir Köymen çekimleri yapsa güzelde bir senaryo bulunsa şöyle modifiye yi sevdiren aslında o apaçilerin modifiye ile alakası olmadığını gösteren bir film olsa süper olur :D
drag yarışlarını konu alan bir film güzel olur aslında
sonrada driftlisini yaparlar:D
bencede techturkey deki araçları toplayıp yarı amator yarı prof.. bi film düzenlenebilir... içimizde direksiyonu arabası güzel arkadaşlarda var kameramanlığı prof olan arklarda var... anket yapılsın :D kabul edenler :p
gecen sahilde show yapan motoru guclendirilmiş modifiyeli arabalar olmalı burda.
cok kötü olmuş
Biz forumca daha iyisini cekeriz el kamerasıyla :)
Cidden komik :D
Kangoo ile MR2 kalkar artık :D
aslında güzel düşünce ama tutmayacağı film görüntülerinden belli olmuş iki mayolu kızla olmaz bu işler bu camiada arabasını bu filmde oynatmayacak azsayıda insan var mesela bu forma başlık açılarak yardım istenseydi belki film akışı çok değişirdi ama olmadı insallah bidahaki sefere böle bi pırojesi varsa iyi seçimler yapar ve emeği boşa çıkmaz
ben sanmıyorumki olsun.
TR bu tür prodüksüyona bütçe ayırcak sponsorlar bulmak... bilemiyorum.
araç dersen çok var ama eminimki o iştede yine sapla saman birbirine karışır...
karamsarım :)