ki gn daha kmayn - Hrriyet GNDEM
Yavrularinizi bosuna kaldirmayin sabah
Okul yillarim aklima geldi ne gunlerdi be amma cok beklerdik kar tatilini![]()
ki gn daha kmayn - Hrriyet GNDEM
Yavrularinizi bosuna kaldirmayin sabah
Okul yillarim aklima geldi ne gunlerdi be amma cok beklerdik kar tatilini![]()
.
vay be camda sabahlardım yerler tutsun gece haberlerinde tatil desinler diye, sonra üzüle üzüle giyinir tam evden çıkacakken okula gidip geri dönenler ; boşa gitme bugün tatil dediğindeki sevinç
off tarifsiz
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Ben de önümüzdeki 4 saat boyunca köpek gibi sosyoloji finaline çalışıp, saat 6 da okul yoluna koyulucam ve 10 da sınava giricem. Adaletinle oynaşiym dünya. : )
K.
Keşke liseli olaydık bee.![]()
enough ?
Deli sevinirdik wallahi Samsunda olmuştu 1 ara![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
bursada şehir merkezinde 1 metre kar olurdu , bırak okulu evden çıkamazdık.
babam yinede götürürdü beni okula hala böyle konuları görünce babam geliyo aklımaiçimde kalmış söyliyim dedim
![]()
SM PERFORMANCE
Üniversiteyi şilede okuyor olmanın vermiş olduğu avantaj, okul tatil, vizeler ertelenirÖzyeğin de tatilmiş..
Bugune kadar yasadigim en sacma tatil,ders sirasinda mudur yardimcisinin gelip yarin firtina cikacagi icin 1 gun tatil demesiydi...O gunde gunluk gunesliydi hava.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
İstanbul Aydın Üniversitesi olarak tam gaz eğitime devam ediyoruz, okulda öğrenciden çok hoca var şuan![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
İstanbulda ilk tatil yapmasi gereken okul belki de 7tepedir. Gel gor ki tatil yapmamaya yemin etmis heralde![]()
7tepe kendini şehirin göbeğinde sanıyor,kesin tatil olur diye çalışmadım 2 de final var hayırlı olsun liseli olmak vardı![]()
bahcesehir tatil degil adamlar inat etti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)