O.evladidir bunu yapan ya.yazik gunah be kansiz pic
Buyuk gecmis olsun.sizede farklikik olmus.renk super bence.
Su c6 larin farlari nekadar garip ya.sararip gidiyor.onlarada bi el aticaksiniz dimi ?
O.evladidir bunu yapan ya.yazik gunah be kansiz pic
Buyuk gecmis olsun.sizede farklikik olmus.renk super bence.
Su c6 larin farlari nekadar garip ya.sararip gidiyor.onlarada bi el aticaksiniz dimi ?
Dr.Ecu
Geçmiş olsun Armağan. Benzeri bana olmuştu. 0 aldığım T4 ün daha haftası dolmadan kaputta aynı X işareti vardı ve değil boya taa saça kadar girmişlerdi apartmanın kapalı garajında. Sonra apartmanda ruh hastası bi kız vardı o olduğu ortaya çıktı.
IN BOOST WE TRUST
Benim opel zafira aracımı park halindeyken 2 tarafınıda boydan boya çizmişlerdi.
Bilirim yani o duyguyu.
Büyük geçmiş olsun.![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Ayıptır ya bi problemin varsa direk çöz arabadan ne istiyorsun.. Çekememezlik olabilir bu durum
EkN garage
gerçekten çok geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun faceden görmüştüm , çekememezlikten başka hiçbirşey değil a.. şerefsizleri.
yeni hali çok daha yakışıklı oluyor maşallah , kazasız belasız olur inş
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Husumeti olan birisi yapmış gibi, çekemeyen kapalı garaja girecek kadar hırslı olmaz bence. Kamera yerleştireceğinizi çevrenize söylemeyin ve dışarıdan belli olmayan bir kamera olsun. Siz boyattıktan sonra daha da sinirlendirmek için aynı şeyi yapabilirler, inşallah yakalarsınız. Geçmiş olsun.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Serefsiz adiler, Bunlar insan olamaz ya.Geçmiş olsun.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Ulan hiç mi Allah korkusu yok hiç mi vicdan yokNasıl bir ortamda yaşıyoruz Allah'ından bulsunlar...
hazımsız .... ları, geçmiş olsun hareket sensörlü araç içi 2-3 farklı açı görebilen kameralar montajlamak en temiz çözüm sanırım.. elbet onları da çizen birileri olur..
yeni rengi ise çok güzel olmuş![]()
hainliğinden hasitliğinden yapmıştır o.ç
Bayrak belli, Kitap belli çok şükür.
ya resmen karaktersizlik adam çalışıyo çabalıyo araba alıyo çekemeyen eziğin birinin yaptığına bak resmen cinayet sebebi
Hayır da şer de Allah'tan.. İnsanın içi gidiyor ama olan olmuş elden birşey gelmiyorsa Allah'a havale etmek en mantıklısı. Ahirette hesabını nasıl verecek acaba vicdansız-lar.
Yeni renginiz de pek bi güzel olmuş, herşeyde bir hayır vardır bir de bu yönden bakalım abi. Geçmiş olsun tekrardan.
tekrardan çok geçmiş olsun armağan abi, ama yeni rengide kötü değil hanijantlarada bişeyler yapmak lazım
![]()
yapanda harbi ****** çocuğuymuş.
ne kansız insanlar var arkadaş ya yaptıdan da eline ne geçti şerefsiz köpek
Fotoğraflara bakarken kendi aracımmış gibi üzüldüm yemin ediyorum büyük geçmiş olsun fakat ceza alsam dahi açık açık söylüyorum bunu yapan net olarak ****** çocuğudur , şerefsizdir belki de forumdan biridir sizin o aracın sahibi olduğunu bilen kıskanan adi şerefsizin tekidir umarım konuyu okuyordur bu kadarda olmaz gerçekten maddi manevi her türlü zarar bu başka birşey değil![]()
Cok gecmis olsun bu ne serefsizliktir ya.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye