Seçenekler arasına volvo s40 t4 üde ekle bence...
Printable View
Seçenekler arasına volvo s40 t4 üde ekle bence...
temızını bulablırsenız o paraya 1.6 ıes en mantıklısı
3.18is kullanıcıları ne diyor peki?1.6 ies bakıyorumda ankarada vti fiyatına satacaklar
sedan si da bakabilirsin hem gider hemde lpg bağlanır hemde makyajı ile uğraşırsın.
1.6 Admiren Güvenlik paketlisini bulmaya calısın
euro civiclere ne diyosun ieslere göre çok ucuza gidiyor özellikleri de aynı gibi
mesela;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0506487/detay/
çok güzel arablar fiyatına görede gayet makul. ama ek,eg gibi piyasası hızlı değil. ama satılır mutlaka.
ies daha mantıklı gibi
o paralara olan 3.18 den hayır gelmez
İlandaki carisma gdi değil.1.6 avance.Modifiye açısından bir şey diyemem ama lpg takılabilir.+ olarak performansı da gayet tatminkardır.Rahat ferah ve oldukça dayanıklı arabadır.Yakıtı üzmez.Bence en iyi seçenek derdim ama daha az yol yapmışı bulunursa daha güzel olur.Sonuçta 1.4 is tende iyidir.
Euro civic ten uzak dur kardeş.Parça sıkıntısı çekersin.Bmw lerde çok eskiler bence.
zamanında yiğenimde gdi motorlusu vardı çok uzun yol yapıyordu araba çok az yakıyordu.. yıllar geçmesine rağmen hala o araçdan yana memnuniyetini anlatır durur.. dizelleri kıskandırıcak ölçüde az yakıyordu.. en son ben balıkesirdeydim yazın yanıma gelmişdi bir depoyla 950 km yol yapmışdı carisma ile arabada lpg falanda yokdu..
dün araba pazarına gittim eli ayağı düzgün bişey bulamadım.
Mitsubishi carisma nın eski kasa 1.8 gdi si vardı . tam aile için rahat konforlu donanımlı bir araç . 1.6 sına lpg takılabiliyor , performans konusunda tatmin eder mi bilmiyorum ama diğer seçenekler içinde en alınası araçtır . temizi kolay satılır parça konusunda ben gdi ile sıkıntı yaşamadıysam 1.6 sı ile sen hiç yaşamazsın . temizini bulursan hiç düşünmeden alabilirsin
Carisma...