of hatunla oturyoz kız frıkık verıyor hahahaha
Printable View
of hatunla oturyoz kız frıkık verıyor hahahaha
Akşam yaparız site olarak dün gece biz öyle yaptık onur ben sonra birden türedik :D:D:D
Mekana gidiyoz akşam şarkılar felan çalıyo bomba uhasuhadsasdasdddddhudahaudsadshasasdsduhasdasdasd :D:D:D
beyler şaka maka benim zaten o pembe nickli şahıslarla işim olmaz.. olduya bi yakalnırsak dans ederken beni gerçek hayatta dans ettirir birisi :) ben güruu halinde dans etmek için kullanıcam bu siteyi :D
Ztn üyelerin çoğu belli ki apaçi :) bende makarasına takılıyorum dans ediom göbek atıom :D yakalanma gibi bi şansm yok ztn benim hatun hayatta bakmaz böle şeylere :D baksa hem o beni defe koyar hem ben onu :D
Cenkturk egerki bu sitedensen halen benden kufur yemektesin gaymisin nesin bi kaybol git ya!
sende benden küfür yemektesn msnine baksan olm :D
onur geldım bnde bı ara ugradım goremedım senı ahuauhuha :D:D
abi dukkandayim..msn kapali evde acik biraktip dosya alisverisi yapiorum diye ama bitmistir aciorum msni simdi:)
bende makarasına tabı sırf eglenmek için burdan tanıscagım kızın bana yararı neolcakkı cokta umrumda:)
Tabi tabi canım :D
Yok benim hatunda hayatta bakmaz buralarada olduya dıdısının dıdısının dıdısına rastladık :D olurmu olur al başına bela.. ben AyB ile takılırm göbek atarım :D
Millet tripten tribe girmiş bu ne yav :)
Yok yahu benim isim olmaz :)
Facebook yeter bize :D
yav nerden üye oluyoruz benim lazlığım üstümde yaaaa :):):):):)
Akşama buluşma var blackk te ona göre :D:D
pfff ındırıp yukledım ama tam gırerken kapatıyo oyunu "güncelleme hatası:10A" verıyo yapabılırsem aksam gelırım bende