ne yedin be selcuk doyurdum ama dimi senide be huehuehue demiştim ben demi :D :D
Printable View
Bende demiştim benı tehdit etti doymazsam pisti karıştırırım diye ama doydu walla :) soğan ekmeği unutmıcam tırsttım resmen koştum yanına haha
Bugra saolasın sen tam organızasyon adamısın bunu herzaman soyluyorum goruntunle ıcraatın tutmuyo ama gercekler yanı :) ,
en kısa zamanda 58 ın altına dusmek uzere senın yenı bı organızasyonunda orda olucam ;)
Masallah masallah :)
Selcuk yeme yeter artık :D
Karbon göbek taktırcaz bu gidisle :D
selçuk aşmışsın tebrikler 1600 araçla o makinelerin arasında sağlam süre
saol kankacım :)
pistte kukalar var dimi
bu arada tebrikler herkese :)
hayır şigan kurmadık .
gurubun elitliği ve laf dinler durumu sebebi ile gerek duymadık ...
bizim orglarımızda extrem bir durum olusmadıgı surece şigan kurmaktan kacınıyoruz ....
Bknz: http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari/13962-piste_cikmaya_ne_dersiniz_izmit_korfez_pist_gunleri_2008_caddelerden_pistlere_.html
guzel bulusma olmus..
çook şanslısınız çok:)
buğra kessene oLum sakalları one haL muro başkan gibi oLmussun hahaha
güzel org. olmuş aslında bizde toplanıp yapsak süper olur böle bi org. tam ben türkiyeye geldigimde aslın
sıgansız olmasını ayrıca bız ıstedık,acıkcası start fınısh sonunda koyulacak olan sıgan tamamen keyfını alacaktı olayın,oraya tam gaz gırıp dıp fren bı alt vıtese cekıs tam gaz ıcerı dalmanın zevkını tamamen batırırdı. cıdde guzel sureler bence herkes ıcın supersport racınglerın sampıyonu olan arkadasım 51 sanıye donuyor o pıstı konustugumuzda lan cok hızlısının olm sız dedı .sıgan mıgan bence gereksız hız dusuruz ve keyıf kacırması olurdu