User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
89 sonuçtan 77 ile 89 arası

Konu: Corvette C7 Canlı Tanıtım..

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickbuttowski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fena olmamış ama bu kadar reklam şatafat, sunucunun söyledikleri..
    Abicim siz Amerikansınız sizin işiniz muscle car üretmek bu kadar büyütecek ne var ki? Adam dünyanın en iyi spor arabalarının önüne koydu kırk yıllık korveti.. Elek eder la italyanlar bunu yıl 2013 oldu bunlar hala 10 litre hacimle 500 beygir araba yapıyor..
    edit: 7 ileri şanzıman ümit verdi ama hakkını verelim
    ZR1 tokatladi alayini hatirlatiyim Enzo yu falan da ve hala su an fiyat/performans olarak en hizli araclardan...458 i dahil TOKATLIYO..
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ZR1 tokatladi alayini hatirlatiyim Enzo yu falan da ve hala su an fiyat/performans olarak en hizli araclardan...458 i dahil TOKATLIYO..
    + 1

zr1 in yanal tutunmasının 1.06 g olması gerekiyor yani şu an kategorisindeki bir çok araçtan çok daha iyi yol tutuyor manasına geliyor

italyanlar elek eder durumu eskidendi
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel olmuş güzel

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben beğenmedim çizgileri baştan aşağı değişmiş corvetteden başka herşeye benzemiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel olmuş bence. Sadece biraz zerafetinden kaybetmiş çok sert çizgiler kullanarak. C6 hem agresif hem zarif duruyor. Ben birtek direksiyonu beğenmedim ama C6 ilk çıktığındaki 4 kollu direksiyon düşünüldüğünde ileride direksiyonun çok daha güzelleşeceğini düşünüyorum
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel olmuş bence. Sadece biraz zerafetinden kaybetmiş çok sert çizgiler kullanarak. C6 hem agresif hem zarif duruyor. Ben birtek direksiyonu beğenmedim ama C6 ilk çıktığındaki 4 kollu direksiyon düşünüldüğünde ileride direksiyonun çok daha güzelleşeceğini düşünüyorum
    LS2'lerdeki o igrenc 4 kollu direksiyon kesinlikle bundan daha orjinal duruyodu ama
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LS2'lerdeki o igrenc 4 kollu direksiyon kesinlikle bundan daha orjinal duruyodu ama
    Doğru... 3 kollu bir direksiyon yapıyorsun biraz daha güzel birşey yap ben anlayamadım gerçekten...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

murat82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel oldu yine, artık C6 bize kalır

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün gran turismoda kullandım da.. göstergeler bitik bana göre. o devir saati gibi yatırdığı hız göstergesi yok artık, solda yarım daire. devir saati ortada tam daire olmuş ancak dijital s sınıfı gibi. ayrıca diğer ölçüm göstergeleride yok. ortada kocaman bir ekran. benim zevkime göre bir öküzü çok evcilleştirmişler. corvetteyi corvette yapandı o hayvanlığı. şimdi biraz daha elektronik ve çağ atlamış gibi bi hali var. bence olmamış

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede amerikana göre kaliteli duruyor arabada bir gariplik var gibi ama cözemedim , ilk izlenim baya güzel olmus

killererkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önü şuna benzemiş, arkası şuna benzemiş, amanda olmamış gibi yorumlara gülüyorum
    adamlar C6 korvette inanılmaz ilker yaptılar, amerikanlarda kimsenin alışkın olmadığı yol tutuşu sağladılar.. şimdi C7 de bunu dahada ileri taşıyorlar
    ön farı F12 ye benzemiş, kadranı civic olmuşdan önce...
    50/50 ağrlık dağılımı var, ağırlığı azaltmışlar, şase rijitliğini artırmışlar, 7 ileri manuel koymuşlar , otomatikte direksiyondan paddleshift koymuşlar, gücü artırmışlar, tüketimi azaltmışlar, baz modelde 4 sn. altında 100km hızlanma, 450 bg üzerinde güç 1g. den fazla yanal yol tutuş veriyorlar, bunun Zr1 i falan olunca performans değerlerine ağzımız açık bakacağız..
    ayrıca normal kullanımda V4 olarak gazlayınca v8 çalışır olması güzel bir düşünce , hem tüketim hemde gaz salınımı açısından iyi olmuş bence
    arka stoplarının Camaroya benzemesinin nesi kötü onuda anlamış değilim
    tek hoşuma gitmeyen şey ; el freni
    .....Human At Sight , Monster At Heart.....

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    süper spor car sınıfında corvette bilen bilir seri üretim bir araçdır butik üretim değildir ferrari yada lamborgini gibi istasyonlarda elde üretim yapılmaz corvettede.. ülke içi pazarda çok ucuz fiyatlara satıldığı için amerika iç piyasasında bizdeki fiat renault gibi peynir ekmek gibi satılan herkesin her sınıf insanın ulaşabildiği bir araç.. seri üretim olduğu içinde herzaman bir ferrari lambo nun gerek malzeme kalitesi gerekse işçilik ve üstünde bulunan mevcut teknoloji açısından bir tık geride kalmışdır..

Bu kasadaki teknoloji baya vetteyi ilerlere taşımış şahsen üstündeki motoru teknolojiyi vetteyi bir adım ileri götürmüş ben beğendim.. beğenmediğim tek yer geleneksel bir vette tasarımı vardı c4 ve c5 kasalarda corvette i corvette yapan kasa.. herhalde dünyada corvette deyince akla gelen ilk resim bir c5 önyüzü olur.. son c6 ve c7 kasalarda bu çizgiden çok çıkdılar bu ferrari özentiliği nereye kadar gidicek bilmiyorum ama amerika içinde corvette sevenlerinde bu yüzü beğenmediğini iyi biliyorum belgeselde izlemişdim c6 nın tanıtımında corvette fun clubdanda insanları davet etmişdi chevy ve insanlar arkada yuhlama gibi sesler çıkartmışlardı ferrari almak istesek niye corvette para verelim diye dalga geçmişlerdi..

corvette eski c4,c5 hatlarına bence retro olarak geri dönücek ve o kasası yok satıcak gerek dünyadaki corvette severler gerekse amerikadaki corvette funları tarafından..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

killererkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C4 kasasın en son çınlarında beyaz şeritli mavi renkleri vardı, siyah jantlı, çocukluğumun hayallerindendir
    .....Human At Sight , Monster At Heart.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)