pusatbeyturk Nickli Üyeden Alıntı
Vay arkadaş anlamıyorum insanın sözüne tamah etmiyorsunuz ama nedense arabayi gormeden motorunun patlak oldugunu biliyorsunuz ayiptir arkadaslar ben arabanin yapim asamasini en yakindan takip edenlerden biriyim blokta catlak yoktur gomleklerin ust kisimlarinda dandik antifirizden dolayi curume vardi gomlerlek curukleri dolduruldu ust kapakta ayni sekilde cok fazla curuk olmadigi halde degisti gomlekte catlak nerdeymis ben duymadim ve gormedim aracin ici yasina gore cok temiz ozellikle koltuk dosemeleri sunroofta curuk var diyen arkadasin gozleri bozuk galiba su alma yok ozellikle dikkat ettim kaportada macun dalgasi yok boyasi gayet iyi durumda catlak vs. yok sunroofta gayet duzgun duruyor goren arkadas sunroof acikken filan gormus galiba bu arada aksarayli arkadas zihniyeti bozuk olmakla uyanik olmak farkli bisey bunuda belirteyim araci satan arkadas contasi yanik vaziyettede satabilirdi ama kul hakki olmasin diye motorunu yaptirip satiliga koydu senin uyanik olman nasil bilmiyorum ama bizimki senin dusundugun uyanik olmakla farkli.