yarın ki hava durumuna göre belli olucak buluşma olup olmayacağı hava yukarda çok kötü :(
Printable View
yarın ki hava durumuna göre belli olucak buluşma olup olmayacağı hava yukarda çok kötü :(
Bence ateşimizi yakmak fikri yerine bi mekana oturup siparişimi verip güzelce yesek daha iyi gibi. Hava zaten kötü olacak 1 mangalda yetmeyecek.
Zaten mangal işi olmaz yetişmez bi mekana gidip sucuk ekmeğimizi yicez muhabbetimizi edicez de dağda sürpriz bi hava çıkarsa o kötü olur kar yağarsa eğer
dikkatli olun. salı akşamı uludağ ya sıkıntısız çıktık ama dün akşam başlayıp sabaha kadar devam eden fırtına ve kar yüzünden 2 saat sürdü inişimiz. zirvede kar fırtına merkezde günlük güneşlik.
Bizim için sıkıntı yok. Maksat farklılık olsun. Bi sıkıntı olursada yapıcak bişey yok. :)
sıkıntı benim içinde yok ben bugün yukardan fiyat aldım sucuk ekmek+kola 10 lira dediler kişi başı oraya tamam desek olası bi aksilikte nereye gidicez sonra :D yani önceden belirlense daha güzel olur kanısındayım
Mesut abi hava çok kötü derken kar varmı yarın gidicem kartepeye ?
Bir aksilik çıkmazsa Pazar günü misafirim gelecek.
Muhtemelen ben de gelemeyeceğim.O yüzden size iyi eğlenceler diliyorum.
Başka bir gün dükkana uğrar çayını içeriz artık Mesut :)
Lokantada oluncaksa yani kapalı mekanda yağmur kar sıkıntı olmazda, yalnız açık alanda zehir oluyor başımıza geldi :) dönüşte zaten yol kapanıyor insanlar hava kararmadan inelım mantığıyla trafik oluyor yolda hava durumu önemli bence
Hatundan izin alabilirsem ordayim :D:D:D
Ayrıca yol tarifi için mape '' Green Park Kartepe '' yazıp yolu görebilirsiniz...
https://maps.google.com/
Arkadaşlar kesinlikle tepeye çıkalım eğlencenin dibine vururuz kayarız tepsilerlerle. :D