Ilk mesajimda gelebilcegimi soyledim ama bu pazar gunu musayit degilim , gelmeyi cok isterdim.
Printable View
Ilk mesajimda gelebilcegimi soyledim ama bu pazar gunu musayit degilim , gelmeyi cok isterdim.
Arkadaşlar yolda hiç bi sıkıntı yok normal yol daha nasıl yazıyım :D
Size öyle bi tarif edicem ki bi daha ömrünüz boyunca unutamıcanız :D arkadaşlar gelcek olanlar adını yazdırırsa ona göre hareket ediceZ
Hadı artık ayarlayalım cız bız cektı canımız. :D
Benide yaz abi :)
berkay ahmet siz bana yazın ben tplu ısım veriyim :D pampa
Kanka cuma günü sınavlar bitiyo, cuma akşamki psikolojime bağlı :D
eğer program olacaksa bizim grubun büyüğü olarak programı şu şekilde yaptım :D :
mesut kardeşim isimleri buradan alabilirsin.bu arkadaşlar kesin gelecek.
Pejo 308:
AhmetYılmaz
burkaykalyon
Skyhawk34(Furkan)
h.savaş(mahmut)
yiğit
Hızlı dizel Le' Corsa:
berkay_aydın
OğuzU
Burak E.
Berat(Berkay'ın kuzeni)
Tarık Abi ve OnurGTI'dan haber beklioruz. Geleceklerse bir şekil de yapalım. Konuşmadık hiç..
le'corsada berkayın kuzenide var pampa onuda yaz berat ta gelicek
Ben 20 liraya gidrken strex'ten kişi başı 20 çıkmasın :D
Ahmet bizden kişi başı 20 istio :D it herif! :D
Zorlamı bindiriyoruz olum laf edenler gitsin otobusle uhauhaua :D şaka bi yana ayarlarız o sorun değil.
@Mesut-
beni yaz. BurakCengizhanoglu nuda yaz. Beraber gelecegiz
Beyler benim arabada emirhanla burkay var. 2 kişi daha alırım. Ona göre plan yapında o gün kimse mal gibi kalmasın.
Gün yaklaşıyor rezervasyon yaptırılacaksa mekan seçimi ve kişi sayısı için isim yazdırmaya başlamasak mı ? :D
aynen liste çıksa hiç fena olmaz
Gidiyomuyuz şimdi pazar ses soluk yok. :) tarık abi engin abi bende tamamdır.
Listeyi ve nasıl ne yapıcaz mesut abi aç kalmayalım :)
berkay bizi listeyi yapıcam merak etme :D
Mesut kardeşim, nasıl bir gün planlıyorsun bilmiyorum ama sucuğumuzu tavuğumuzu İstanbuldan alıp mı gelelim ?
Markette meşrubat satıyor musun, senden alırız meşrubatı :)
Var mı uygun alanlar, ya da bir lokanta-restorana mı gidelim ?
Kendimiz ateş yakacaksak adam başı 5-8 lira toplasak fena sofra kurulur.
Biz misafiriz sen ev sahibisin yani. bir el at olaya
mahsur kalmayın dikkat edin :D
abi şimdi şöyle bişey var biraz kalabalık olcak duruyo eğer kalabalık olursa da bi mangal yetmez bi kaç mangal lazım ona da yetişebilirmiyiz bilmiyorum orda bi ufak sıkıntı yaşanabilir restoran tarzı bi yere gidersekte bi kişi en fazla 10 liraya çıkar sucuk ekmeği + içeceği ondan sonrası da muhabbet zaten benim için farketmez topluluk nası istiosa ona göre hareket ederiz ister mangal ister hazır :)
Edit : Kesin gelecek olanlar isim versin ona göre liste ve kişi sayısı belirlenicek ( Ahmet yılmaz ve berkay siz sakin olun siz en baştasınız :D )