bizde yaklaşık 6 kişi olcaz işi 2 yada 3 araba gelecez ama köseköyden çıkcaz realden çıkanlardan biri kaptana yaklaşınca haber verse birleşip beraber gideriz köseköy ışıklardan benim numara : 538 856 on sıfır üç
Printable View
bizde yaklaşık 6 kişi olcaz işi 2 yada 3 araba gelecez ama köseköyden çıkcaz realden çıkanlardan biri kaptana yaklaşınca haber verse birleşip beraber gideriz köseköy ışıklardan benim numara : 538 856 on sıfır üç
Mesut beni istiyon mu kanka :D
jantlarını alırm gelmişken ? hahaha :D
Bi akşam toplanalımda bakalım napcaz. Bi baktın çıktık geliyoruz :D
4 ceker arabası olana farketmezde kar yagısı varsa fwd ve rwd ler cok sıkıntı yasayabilir dikkatli olun.
aynen öyle izmitten gelirken sağa dönersen borusan sola dönersen villam
bizim 308 tayfası aşağıdaki gibi:
AhmetYılmaz
ben :D
Emirhan(ortak bi arkadaşımız)
Burak E.
2.köprü yolunda berkay_aydın'ın tayfayla buluşup geleceğiz.sabah 9 da bizim teker döner....
Az zaman kaldı hava çok iyii ahmet mezdeke cd getircekmiş özelden öyle yazdı :D
Bugün ahmetle sıkınca turbo borumuz patladı :( yaşasın yancılık :D
Kaç saat takılırız sizce ?
Kayabiliyok mu :D
Şiddetli şekilde kar yağarsa yolda kaya kaya gidebiliriz, ama düşük ihtimal hava durumu güzel
çoğu kişi şirket aracıyla yada baba aracıyla geliyor sanırım :)
Eren bey şu posta kutunuzu bi boşaltın yahu :D
Hava durumu şimdilik güzel sapancada gram yağmur yok inş yarında hava güzel olur 106 yı kartepede bırakmak zorunda kalmayız :)
Yarın ordayız inşallah bir arkadaş ile. :D Sucukçuların gücü adına! :D
Yarın inş oradayız .
hala belli değil sabah belli olacak iş çıkartan çok başıma ayarlamaya çalışıyorum insallah görüşür tanışırız
Güneş açtı hava :)
Adapazarından gelecek birisinin telefonu lazım bana. boşuna reale kadar gelmeyelim onların pesine takılalım :)
Hava bozmaz inşallah :D çok iyi şuan
Hava güzelde karlar eriyor kar pek yok tepede bakıyorum balkondan
Evet kartepe yolcusu kalmasıın :D
istanbuldan ciktik 11.00 11:30 gbi realdeyiz
Hava gerçekten mükemmel şu an