leon copa sunruflu paketse çok güzel
Printable View
55 civarinda butce;
yukari cikarsak golf7 tdi dsg falan giriyor isin icine...
MCP şanzıman tam otomatik değil zaten kullanıcı yerine bir robot debriyaja basıyor, ben de alırken tereddütteydim. Alışınca gayet güzel kullanıyorum. Vites değişimlerinde ayak gaz pedalından çekilirse keyifli hale geliyor. Ama kesinlikle DSG veya EDC kadar sarsıntısız değil, zaten olması da imkansız yapıları vs komple farklı.
Bir de yakıt konusunda c4 ciddi anlamda az tüketiyor.
Megane konusuna gelince Fransa montaj ve İspanya montaj arasında ultra fark var, eğer Megane ST düşünürse 1.6 dci privilige paket Fransa montaj gayet güzel olur.
seatı filo indiriminde 45 lere kadar bırakıyorlar diye duymuştum ben aslında fiyat olarak mantıklı dursada goruntu olarak bence çok eski
O zaman megane konusunu yazayım, renault çok satan megane 3 serisini hiç satmaz hale getirdi, kısa süre içinde hem dışına makyaj hem içine makyaj donanım isimleri değişikliği falan aracın piyasasını allak bullak edecek. Ayrıca kimin arabasının hangi donanımda olduğunu anlamak bile zor, bir sene std olan öbür sene opsiyon olarak bile yok gibi bir sürü fark var. Bu anda Renault bana göre Clio ve Fluence ile satar. Megane 4 yakındır gelir. Megane 3 ile Fluence içi komple aynı duruma geldi. Yine benzer şekilde 1.5 dci motor 110 HP üretiyor, bizdeki ile Fransada piyasada olan iki aynı güçteki motor arasında yaklaşık 1 lt tüketim farkı var, emisyon Fransadakinin 90 iken bizdekinin 117 gibi birçok ilginç durum var. Evvelden ezelden Renaultcuyum ama bu Megane işi beni bile şaşırttı :D
tool başkan, sen C4 şanzımanının neyini beğenmedin?
1.6 dci privilige
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10732095/detay
Bu arada renoyu en az sizin kadar seviyorum, bütün clio serilerini clio rs kullandım, şu anda megane rs kullanıyorum.
1.6 dci 130 luk motor enfes ama kimse kusura bakmasın o iç mekan ve kalitesi aracın motorunu gölgeliyor.
Forumda boya kalkması yüzünden mahkemelik olan fransız montaj coupe de vardı bunlar kıstas değil.Hata her zaman olabilir.Ben söylediğinize katılmıyorum.Kendi gözlemlerim fark olmadığı yönündedir.Ama Türkiye üretimi araç ile ithaller arasında dediğiniz gibi hakkaten ultra farklar var
Aman diyeyim citroenin dizel+otomatiğine bulaşmayın...İnsanlar sırf düşük yakıt tüketimi için tonla para verip arabaya o şanzımana nasıl katlanıyor anlamış değilim...Ben olsam golf dizel otomatik veya leon dizel otomatik alır rahatıma bakarım...Yeni i30 da düşünülebilir , oda güzel araba...Megane'de edc'yede iyi diyorlar ama fiyatının biraz değil epey düşmesi lazım almak için bence...
Ama hala seksi :) Bir cam filmi , yay + arka tamponu siyaha boyamaya bakar iş :)
Donanim karmasikligini renault cok yapiyor megane2 lerdede olmustu ayni muhabbet opsiyonel olan bir ozelligi standart olarak sunuyor bir sure sonra
i30 otomatik tüketimini kullananlara sormak lazım, golf dizel otomatik bu sınıfta en iyi ama emsalleriden 15 tl pahalı aynı donanım seviyesinde.
Gönül ister ki herkesin aracı en hızlı gitsin en az yaksın, otomatik vitesi hiç sarsmasın vs vs, o zaman o arabayı ya evde sen yapacaksın ya da gidip 320d alacaksın.
Bu arada 1.6 dci motor sınıfındaki rakiplerine 1 beden büyük :) 1.5 ile kıyaslamak daha doğru gibi