ps3 için oyunun çıkış tarihi mart 2010 a ertelenmiş, ama psp ye çıkmış,
Printable View
ps3 için oyunun çıkış tarihi mart 2010 a ertelenmiş, ama psp ye çıkmış,
olm buneeeee yaaaaaa :scared:
Başka resimleri varmı hayran kaldım.
Şimdi shift i kapatım buna bakınca harbi fark var yani hemde
ne biçim. Birde full detail de oynuyordum Shift'i
http://www.youtube.com/watch?v=l2uQ2ayvvWY
Buda yeni tanıtım videosu ;)
gt4 çok hayal kırıklığına uğrattı beni...
10 yıllık gt ci olarak hiç beklemezdim böyle birşey gt'den. İmpreza STI 2.0 m3 e46 yı birkaç tır boyu geçiyor 250'de anca yetişebiliyor M3. Aynı güçteki 2.5 STI'ı söylemiyorum bile...
Golf5 GTI'da 4 ve 5 vitesin oranları aynı yani araba otomatikman 5 vitese düşüyor.
tam olarak araba listesini bi acıklasalar cok sevincem.bidee gt de swap olayına girse uykusuz geceler daha da uzar:D
Sırf bu oyun için ps 3 ALINIR...
el insaf yaa el insaf ps3 aldıracak hakikaten askerden sonra artık :(
o gursel'in araba degil mi en bastaki :p
Erel www.trgamer.com u takip et GT5'le ilgili haberler SS'ler vs. icin
over dio zaten :D 50 arabanin lafimi olur Turgay :D anladigim kadariyla son dakikaya kadar cikacak tum araclari ekliyorlar. 458 de bunun kaniti
Alıntı:
At the Tokyo Game Show held starting Thursday, September 24, Kazunori Yamauchi, creator and producer of the Gran Turismo franchise, revealed a list of features to be included in Gran Turismo 5. Main features include over 950 cars, 20 course locations with 70 layouts, and a new physics engine with roll-over, damage, and more. Additionally, Yamauchi highlighted the ability for players to carry over unlocked cars in Gran Turismo for PSP, launching October 1, 2009, into Gran Turismo 5 when it launches, giving players a chance to get a head start on Gran Turismo 5 via Gran Turismo for PSP.
Cars
- Over 950 Cars
Courses
- Over 20 Locations
- Over 70 Variations
Physics
- New Physics
- Overturning of cars
- Damage
- Movable objects on the course
- The newest Hybrid cars and electric cars
Musti ne zaman cıkack o zaman bu omlm sureklı sallıolar bızı bak bozuluorum :D
2010 Mart diye duydum ben :D
logitec g27 yi cikardi ama ben pek bi fark bulamadim 25 le arasinda . aslinda en guseli 25 alip ebayde satilan gobek takip momo direksiyon montajlamak . hem capi buyutuyosunuz hemde istediginiz direksiyonu takiyosunuz :D
bu arada bende tv arayisindayim 26'' felan bisiler bakiyorum .
kazu kandırıyor bizi.kimi yıl sonunda diyor kimi de martta,bekliycez başka caremiz yok.
Musti bu elemandaki düzenek için ne almak lazım ve nerden pedal vites ıvır zıvır