aracın plakasından sorgu yapabilirdik gerçi biliyomusn plakası vtec?
Printable View
aracın plakasından sorgu yapabilirdik gerçi biliyomusn plakası vtec?
0480 de ortasını hatırlayamıyorum yaw çok problem değil aracın sahibi aranıp sorulabilir.
en azından internet ten bi bakardık :(
araba vtr cıktı :)
arac vtr cıktı gorkemcım elemanla nette konuştuk kafama takılan seyler vardı tek aırbag baktımkı vtrlerde tek aırbag var ve arac ruhsatta 90 hp yazıyor..cocuga vtr motoru ve vts motoru yolladım cocuk 16v yazısı bulunmadıgıını söledı hatta vtr motoruna bu evet dedı sanırım arac vtr :(:(:(cok moralım bozuldu okulu ekıp ızmıre gelmıştım bılet alcaktım ıyıkı almadım:(:(:(:(:(
zaten arkadaş arabanın donanımın yazdığında ben anladım vtr olduğunu :)
ben vtr alıosun sandım yoksa sölerdim bu vtr die
açıkçası vtr yada vts die ben bakmadım arabaya
karoser mekanik gözden geçirdim. doğrudur olabilir. ama şimdi şuan anımsadığım birşey oldu arka bagaj spoileri yoktu mesela araçta ondanda uyanmalıydım kızdım kendime şimdi
kusuruma bakma arkadaşım yanlışımız oldu şimdi
kızdım kendime dikkat etmeliydim.
oraya kafamda empoze olarak vts die gittik hiç bakmadım. normalde ruhsata bakarak expertiz yaparım. ama ordaki koşullarda ruhsat görme lüksüm olmadı.
gerçi dediğinizin dışındakileri yazdım oraya çift airbag abs klimalı deilde tek airbag abs li olduğunu kusuruma bakmayın:(:(:(
Herseyin hayırlısı :)
bende şimdi telde konuştum arkadaşla araba vtr çıktı abi diyo elemanda şokta :D ruhsatta vts diye geçiyomuş ama :S oda enteresan bu arada vtr ler hakkındaki görüşleriniz neler merak ettim
hani donanımı falan bilmiyorsun etmiyorsun.. altında ki arabanın gazına basınca falan hiç anlamamış mı vtr olduğunu.. :) hayırlısı olsun herşey de bir kısmet vardır..
valla komedi ama vardır bir iş bence ..çünkü durum yok artık lebron james yani hayırlısı olsun
ya ben sevındım dıye ılgılenemedım eve geldım düşündum tek aırbag 90 hp cocuga motor resmıa tıyorum evet bu dıyor allahlal dedım bu vtr olmasın dedım benım işimede yaramaz vtr zaten hayırlısı olsun
gorkemcım sen asıl ksura bakma senı yorduk şans abı şans bende şans olsa kız dogardım:P:P:P
Kız olsan güzel olurdun Gökhan ama hayırlısı daha güzeliini bulursun inşallah.Maslakkkk hala teli werecen:D
gökhan VTR al VTS e kadar yolu var :) ama allahı var makine temiz...
heheheh cocuk zaten hiç bişi bilmiyoki cocukla aramda gecen bi replik
єhLiγєтi aLıηća вηdє вi 106 кσωaLićaм iηş вuLuşмaLaяada кaтıLıяıм σ zмη
zahmet falan yok gökhancım hata bende birazda ben orda görmüş olsam bu film daha kısa olurdu.
kusuruma bakmayın tekrardan dalgınlığıma geldi:(:(:(
yav senın sucun yok kanka budum yenı bı cıvıc
http://www.sahibinden.com/1996_1_4_i...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
Ruhum bunaldı 2 tike gökhana araba arayım derken yaw
http://image1.sahibinden.com/photos/...99_8z04830.jpg
arka çamurlukla kapı arasında boya farkı var gibi
yeşil olanı yaklaşık 4-5 sene önce ben satmıştım eski dükkanımızdayken km si doğrudur. evveliyatı çok temiz bir arabaydı hatırladığım bir süre binmiştim çünkü. şu anki haline bakmadan bişiy diyemem.
kırmızı üsküdardaymış bende üsküdarda oturuyorum duruma göre onada bakarım.
kırmızının plaka karakteri yeni tip sanırım yakın zmanda il dışından satış görmüş olabilir.
kıırmızı epey diri duruyor bagaj kapağında yazıları falan yerinde içi falanda resimlere göre güzel denk gelirse bakabilirim hatta adamla konuşup benim şirkete gelirse kafasına daha rahat vurup alınabilir pozisyona göre şut çekeriiz.
Belki 1.4 die bakarız VTEC çıkar :D:D:D
kırmız sahıbı arabadan anlamıyor adama dıyorum abı son fıyat nedır ben dıyo kafama gore ayzdım fıyatı ama honda para edıyor dıyor dedım bak gelcem dıyo buyur gel bakarız hasbınallah cıldırtırlar adamı sonunda vurcam bırını
gokan avatarın su ankı ruh halıne baya bı uygun galıba:D sıkma canını yaw bulurusun sonunda ıcıne sınen bısey...
kırmızı güzelmiş harbiden
kırmızıya bakarız olmadı uygun bi zaman madem fiyat bilmiyor bizde otomobilci dilinden çekeriz fiyatı aşağı
zaten o yeni almış sanırsam arabayı dediğim gibi plakalar yeni karakter il dışından satış görmüş sanırım
lokal boya kaput boya dert değil o kadar değişen olmasın benim baktığım saxo extreme bir arabaydı. istanbulda sürülmüş araba olur 2-3 boyası yeterki değişen olmasın. olsada belirli kriterleri geçmesin. bi ön çamurluktur. bi kapıdır çok dert değil yani
ya cıvıc fıyat ceksek asagı bede ugrasamıyorumkı vızeler sınavlar stajlar boş zaman yok gelıp bakamıyom bıle abı bı boş zamanda bılgısız olan ınsanla bı gorusu ver sana zahmet:P:P:P
halletmeye çalışırım elimden geldiğince şuande bendede şirkette bir yoğunluk var bakarız duruma göre.
acelesı yok:)
kısmet gökanım bu işler bunu sende biliyorsun, önemli olan geç olsun güç olmasın içine sineni bulursun inş.
gökhan vts almak varken 1.4 honda bakma allah aşkına.
serkancım butcem dogrultusunda temız vts yok ondan ıkıncı araca cıvıc hb 1.4
http://www.sahibinden.com/honda_1_4_...XQQdisplayitem
artık almam lazım babama araba lazım su sıyaha yakın olan varmı vızelerde bıttı gelebılırım
gökan kırmızıyı tesadüfen üsküdarda park halinde görüm ancak işim olduu için detaylı bakamadım arabanın dıştan duruşu diri gözüme güzel geldi haberin olsun
Siyah da karsıda, pendik kurtköy vs...