Çarpmış olsa yerde kırıklar falan olurdu heralde.Hiç bişey yok içerde bile temizlemişler.Belkide konu açmamalıydım bunun için neyse :(
Printable View
Çarpmış olsa yerde kırıklar falan olurdu heralde.Hiç bişey yok içerde bile temizlemişler.Belkide konu açmamalıydım bunun için neyse :(
Bak bi belki yanlışlıkla yaptı biri. Kasıtlı şekilde ve ya yanlışlıkla fark etmez zararını karşılaması lazım. Hakkını ara bu illa kaba kuvvetle olacak diye bir şey yok ama sessiz kalmamalısın.
sende onunkini kır :D
savcılıgıa goruntu kaydıyla beraber eger bulunduysa gidebilirsin hukuki olayı bu olur
birde eğer küçük bi kırıksa bazı sanayilerde plastik kayankcıları mevcut sıfıra yakın yapıolar :)
ne yaptınız goruntulerı ınceldınız mı ?
Aramadı yönetici şifre ondaymış henüz gelmedi heralde
Baktık hiç bişey gözükmüyo köşede kalmış araç ..
bakın görüntüye kime aitse gösterin yok karşılamıyomu artislikmi yaptı ben ya döverim yada aynısını ona yaparım
Cok gecmis olsun, var boyle evcil embesiller.
elinizde görüntü olsaydı, çook şeyler yapabilirdiniz ama no ss no güven durumu olduğundan yapacak bişey yok. her iki durumda da deneyimliyim, birinde bulamadım, birinde peşimden koşturdum.
Direk odun vermelik bi durum
Birisinin yerine koyduysan o sebepten saçmalamış olabilirler
beter ol :D
http://tr.wikipedia.org/wiki/Vandall%C4%B1k
yapılacak hiç birşey yok yakalarsan hakkı kötektir
Geçmiş olsun... Benim arabayı çizdiklerinde konuştuğum polis bana yapan bulunsa bile sadece maddi zararını karşılar demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum. Gerçi benim maddi zarar da az değildi ya neyse...
burak sizin sitenin güvenliğini tanıoydun galiba sen odamı görmemiş bişyler ?