Eski bir çift lastiğe ve teneke janta takılı halde bagajda taşınabilir. Eğlence yaratır![]()
bir resim aşağı inmesi bu kadar mı zor ? ilk resme bakıp kapıyor mu herkes... yazının okunmamasından bahsetmiyorum bile. Ama işin enteresanı orada yazıyı okumayıp resime bile bakmaya üşenilirken , buraya yorum yazmaya üşenilmiyor..
bizim işsiz tayfasına bire bir can sıkıntısnada
Yok yok şunu anladım kimse konuyu okumuyor tıklıyor fotoğrafa bakıyor ve sonrasında aklına geleni yazıyor.
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
Lastiğe takılan malzeme hakikaten çok iyiymiş, Yok mu bunu Tr de bulamazmıyız...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Bu drift degil savrulma, arada cok ciddi fark var. Goruntu olarak drifti andiriyor sadece ve bununla ancak dunyadan haberi olmayan siradan insanlarin gozunde "yanci" olabilirsiniz daha oteye gitmez.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
İmzamı atıyorum.
Kayan arabayı gazla debriyajla kontrayla
kayma hareketini devam ettirerek kontrol altına almıyorsanız.
Yapılan iş drift değil bizim apaçi tayfasının elfreni ile köşe dönmesi ile eşdeğerdir.
Bu lastikler kaygan yolda yada ileri sürüş tekniği derslerinde kullanılabilir ama onun için 4 lastiğin de aynı olması lazım. Bari bir şey bulmuşlar işe yarasın.
fırsat mırsat sitelerinde satsınlar işte çok müşterisi çıkar.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Karda kabak yaz lastiği ile önde zincir olunca bildiğin m3 oluyordu symboll. Virajda gaza basınca direk bırakıyordu arkayı ve yan yan gidebiliyorsunuz. Bu da aynı şey ve bence drift yapılabilir. Önden çeker için iyi çözüm.
Acaba düğün konvoyundaki Accent de bu zamazingodan mı takmıştı?![]()
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)