Yeni oktavia yı bekleyin yeni kasası çok güzel duruyor.
Printable View
Yeni oktavia yı bekleyin yeni kasası çok güzel duruyor.
bence başka jettalara bakın o kadar parayı veriyosanız değişensiz bi araç alın ilerde büyük sıkıntı çıkarır satarken baya zarar edersiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...591829/detay/#
octavia bundan sanırım merakımdan baktım da satıldığı hayırlı olmuş jettayla kıyaslanmayacak kadar çirkin geldi bana..
Bu kadar param olsa dizel olmasa da olur der, 1.4 tsi passat alırdım şahsen. 2. eli çok hızlı, daha kaliteli, daha konforlu. Yakıt konusunda ise bence aman aman bir fark olmayacaktır. Uzun yolda cc ile inanılmaz az yakıyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10578073/detay
yarın benı ara ıkıncı el rakamına octavia sıfır bulucam sana stoclara bakım kalmadı ama bır care tekrar bakım senın için bişeyler bulurum ucuz. bu arada octavia hala ikinci elde falan fılan dıyenler var kımın elınde kalmış söylermısınız biz bayısı oldugumuz halde elimizde birtane 5 aydır dsg dızel arac düşmüyor.ve bunu herkesde bılıyor octavia jetta dan daha iyi.kalite ve işçilik özelikle jettanın 2011 ve 2012 modellerinden. ayrıca dışarda 10 tane jetta varsa 8 kıralık şirket aracı düşük maliyetli düşük kaliteli jettaları kıralama fılo firmalarına verıyorlar siz gidiyorsunuz paranızla ezıyete gırıyorsunuz size araba yok dıyor 3 ay sıra verıyor ama ertesi gün bir şirkete aynı anda 250 şer adet jetta cıkarıp verıyor nedemek istediğimi çoğunuz anlamışınızdır :)
valla bende octavia vardı zamanında çok memnundum ama ikinci el piyasası yok satarken biraz zorluk çekebilirsiniz
octavia marka imajı dışında her türlü jettanın önünde bana göre. ikisinede binmedim, yolculuk etmedim ancak bariz bi kalite, konfor farkı odluğunu da düşünmüyorum ancak donanım olarak en azz iki katı olabilceği düşüncesindeyim. golf çok güzel ancak jetta yerine kesinlikle octavia tercih ederdim. hem daha donanımlı hemde daha ucuz. daha ucuz olmasa bileaynı rakamlara daha donanımlı.
edit... bir de jettanın bol miktarda şirket aracı olarak kullanılması, beni şahsi araç olarak satın almaktan uzaklaştırıyor. fluance, symbol, passat gibi araçlarda dahil buna. ama bu benim şahsi fikrim.
olaya pazar açısından bakmanız lazım yoksa kafalar kalır 1990 da... vw skodayı doğu bloğu ülkeleri için üretiyor skoda hala o pazarlarda kuvvetli eski bir marka.. vw nin olmadığı bazı doğu bloğu ülkelerde Skoda var.. Doğu bloğu ülkeler sovyetler birliği dağıldıkdan sonra nasıl bir zenginleşme içine girdiğide ayen beyan ortada hepimiz şahidiz..
Adamlar seçici ve kaliteli araçlara biniyorlar yeri geliyor sadece avrupadan değil amerika pazarından bile araç ithalatı yapılıyor doğu bloğuna.. amerikadan ithal derken sadece amerikan araçları değil amerikan bmw ler amerikan yüksek hacimli mercedesler falan..
vw sanırım bu yüzden bu cephede skodayı baya bir kuvvetli kaliteli donanımlı üretiyor ben buna başka bir açıklama getiremiyorum. Superb elegance a bindim passatdan daha kaliteli bir araç her açıdan.. binende beni onaylıycakdır..
seat da bu yok ne yazık ki vw bence nabza göre şervet veriyor ürettiği markalarına..
ispanya pazarı belli gelirleri belli yunanistandan sonra ispanya ekonomisi en kötü avrupadaki ikinci ülke araçların donanım ve malzeme kaliteside o alım gücü oranında işde.. herşey pazarına göre insanların alım gücüne göre.. bunlar benim fikirlerim..
@ darkmoon
SuperB her yönden dediğiniz gibi Passat'tan üstün ama bir noktası hariç, dikkat ettiniz mi bilmem ama yüksek sesli müzik dinlerken hoparlör kapakları aşırı tırıldıyor :) Çok basit ama yakışmayan bir hata bence :)
bence artık skoda eski kötü imajını eride bıraktı satılması zor olsaydı sıfır olarakta az alınırda fakat çok sattı ve artık herkes vw sınfı bir araç olduğunu kabullendi ben olsamki bende düşünmüyor değilim bir superb skodayı tercih ederdim.
söylemiş oldugun şikayeti ilk defa duydum ben genelde bınıyorum her çeşit superb ye sesınıde cok acıyorum cunku hosuma gıdıyor ses kalıtesı ama hıc oyle denk gelmedı acaba sıze denk gelen aracda sıkıntımı vardı veya muzık ayarları fazlamı + dı ?
2012 yılını 10.380 adet ile kapadık pazar payımız yükseldi bu seneki hedefimiz 13.800 adet minimun.
DSG şart değilse.Octavia parasına Superb verelim en dolusundan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6717394/detay/
durum aynısıydı, bas +1 lerdeydi benim denk geldiğim araçta :)
Skoda Superb II , Bolero+Soundsystem - YouTube
valla arkadaşla bızde 2007 skoda octavıa var cok memnunuz daha 70 bınde araba gemi gibi konfor desen konfor bagaj desen bagaj bı tek bızdekı 1.6 100 beygır olan motor gıtmeyenınden ama bu arabayla ailecek skoda tabularını kırdık kısacası octavıa alınmıycak bı araba değil
aracın sahibine söylemiştim ben götürüp baktırın garantiye soksunlar diye ancak ne oldu bilmiyorum, bir tanıdığımızın aracıydı :)
yeni octavia'yı bekleyin derim ben .. rapid polo klasmanında bir araç..
http://www.themotorreport.com.au/con...04a_1-0114.jpg
http://cdn2.blogautomobile.fr/wp-con...II_2013.19.jpg
güncel kasasından dolayı jetta diyorum ben
Yeni kasasi cok guzelmis valla..