genelde bunlarn coğu eski görünümden yeniye çeviriliyor onada dikkat etmek lazım
Printable View
genelde bunlarn coğu eski görünümden yeniye çeviriliyor onada dikkat etmek lazım
Denizlide ara ara gördüğüm bir tane sarı 306 cabrio vardı.. Baya hoş duruyordu canlısı ben beğeniyordum.. Hardtop ve 2. el konusu riskli olabilir tabiki..
arkadaşınız macera seviyor heralde. Taklalı kazalarda sonuç bu.
Peugeot 306 Cabrio - Rollover Crash Test - YouTube
bana kalırsa ***** sıtede 306 cabrıo ıcın yazılan paralara 206 cabrio var... daha saglıklı olur... kullanıyorum cokda memnunum yakıt dısında
Hangi cabrionun incecik a sutunu dayanabilirki bu 306nin maruz kaldigi durumda.testte bile hipnelik var direk ustune dusuruyolar a sutununun.diger videoda mesela a sutununu yere vuran gormedim
bilen bilir daha düne kadar avatarımda 306 cabrio vardı hatta geyiğini bile yapmışdık..
burda yorum yapan arkadaşların bir ikisini tenzih ederim ama kaç kişi bu aracı sürmüşde yorum yapıyor..
Aracın üretildiği yıllara bakın 93-94 96 bu yıllardaki akranlarına bakın astra olsun megan olsun hepsinden bir adım ilerdedir. tabiki bmw mercedes ile kıyaslanmaz.. sunduğu donanım elektrikli koltuklar klima abs airbag otomatikde olursa fiyatına oranla çok iyi.. güvenliğe gelirsek o zamanın cabrio araçlarında fazla güvenlik beklemeyin takla barı olanlarda bile o zamanki takla barları sabitti motorlu değil o yüzden değişen bir şey olmuyordu..
ayrıca bu aracın ikinci güzel yanı megan gibi çok satmadı fazlada gençlerin tercihi olmadı o yüzdende temizi bozulmamışı çok var genelde pugların cabriolarının avantajı var bu yönde gençlerin tercihi olmadığı için temizleri çok var..
şahsi fikrimde duruşu ile yolda gidişi ile güzel bir araç ne kadar fransız tercihlerim içinde olmasada bu aracı severim.
ikinci eline gelirsek herkes gerekli yorumu yapmış ölü evlatlık bitik yada adına ne koyarsanız işde öyle :)
Ben şahsen alırım çok tatlı duruyor..Tabii sarısı olacak :)
bu aracın müdavimi sevenide şarkıcı akrep nalandır sarısı vardı galiba sonra sattı bir üst kasasını aldı 307 cabrio herhalde şimdi 308 falan vardır..