TorqueTuning Nickli Üyeden Alıntı
8000 ytl cok fazla bi swift için orası kesin... bende de bi tane var 90 model kırşehir kamandan aldım arabayı sebebi ise gercekten istanbul'da ne kadar baktıysam temizini bulamadım yada 10000 ytl gibi saçma fiyatlara satılmaya çalışılıyor... eger alıcanız daha once boyanmamış yada kaporta işciligi gormemiş ise mutlaka çürümüş olucaktır... otomatik işi ise en ucuz hesapla 4000 ytl gibi bişeye cıkıcak oda ne kadar saglıklı olucagı tartışılır ((zamanında araştırmıştım))... ben alır almaz motor yaptırdım (((benim bulduum 300000 km civarındaydı ve ilk defa ben motor actırdım onun için içim rahat ama piyasada cogu yapılmış denen araçlar yan sanayi segman atılıp kapatılmış motorlar... ayrıca suzilerin elektrik aksamıda cok sorunlu ve yıllar içerisinde sahipleri neler yapmış biraz arştırıp gorseniz inanamazsınız... çürükler fiberle kaplatılmış heryerinden gereksiz kablolar falan geciyor....((benim aracımdan en az 15 metre gerksiz kablo cıktı))) işin ozeti su ben 1 sene aradım fazla çürümemiş kaza yapmamış buldum 1500 km yol tepip aldım aracı bunun gibi bişey bulamazsanız gercekten cok zor bi araçç