User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
43 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: corsa 1.7 dizel ile alakalı sorular

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

corsa 1.7 dizel ile alakalı sorular

arkadaşlar 3 haftadır bu corsa 1.7 dizele kafayı taktım almak istiyorum,yakınlarda kullanan arkadaşlarınız siz daha önce kullandıysanız bana önerirmisiniz...ne sıkıntısı var kronik problemi varmı...tanıdık arkadaşlarınızdan satmak isteyen ama gerçekten temizse km 130.000 geçmemişse benimle iletişime geçebilir,bu arada önce sorunlarını olumsuzluklarını bilmek en doğrusu
    teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direksiyon kutusu problemleri çıkıyor, temizse 150 bine kadar tercih edebilirsiniz, motorlar genelde 500 bin üstü gidebilir, Yalıtım yok, içe ses alır, vites oranları kısa özellikle 5.vites çok kısa, direksiyon ayarsız ve yüksek, bayanlar biraz zorlanıyor gibi geliyor.. Ne amaçla alınacağına bağlı..

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyine bazen su kaçabiliyor oda arıza veriyor çok nadir zamanlarda ama benim dahil aklımda.

hatta kazalı veya sorunlu alıp toplamayı düşünüyorum bütün parçaları neredeyse elimde var
    GOT DİESEL&TORK

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kronik sıkıntılardan kafayı yiyebilirsin Mazot pompa beyni arızalandı bende direk yolda kaldım. Direksiyon kutusu problemi, Beyin problemi aklıma gelmiyecek bir dolu arızası çıkıyor. Ama mazot pompa beyini başlı başına bela birşey.

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 140 binde alıp 170 binde sattım..direksiyon kutusu değişmişti kronik sorundur ses yapar arkadaşlarında dediği gibi..alır almaz egr iptali ,manifold temizliği ve bakımını yaptırdım ve sorunsuz kullandım 30bin km boyunca.yaptığım tek masraf ise ön takımdan gelen sesler için ön takımı yenilemek olmuştu.mazot pompası sorunu var deniliyor ama benim başıma gelmedi.yalıtım zayıftır binek corsalara göre ama keyifli arabadır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı şehir içi gazlamak için almak istiyorum,burda hüseyin diye bir arkadaş var aracı 130 hp çıktı daynoda şöyle bir mahalle arasında kullanma fırsatı buldum inanamadım...muhteşem bir ivmelenmesi var,hem dizel şebek gibi yakışıklı bir kasa beyaz renk güzel olur diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direksiyon kutusu problemleri çıkıyor, temizse 150 bine kadar tercih edebilirsiniz, motorlar genelde 500 bin üstü gidebilir, Yalıtım yok, içe ses alır, vites oranları kısa özellikle 5.vites çok kısa, direksiyon ayarsız ve yüksek, bayanlar biraz zorlanıyor gibi geliyor.. Ne amaçla alınacağına bağlı..
    bu direksiyon kutusunu değiştirsek nekadara mal oluyor ve değiştirsekte yinemi bir müddet sonra ses yapıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu direksiyon kutusunu değiştirsek nekadara mal oluyor ve değiştirsekte yinemi bir müddet sonra ses yapıyor
    Abi genelde 300-400 civarı birşey çıkıyor, gazlamak içinse o sıkıntı değil zaten, 200 hp civarı bir setup ile aşırı keyifli olur Araç temizse oda çıkmayabilir..

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazot pompa beyni,direksiyon kutusu, ön takım sıkıntıları bunlarda benim yaşadıklarım

YsnErhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazot pompa beyni ve direksiyon kutusu en kronık arızası zaten. Yalıtımdan eser yok zaten araçta. Temizini bulmak cooook zor. Allah yardımcın olsun diyim.
    xbox live : YsnErhn

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temizini bulmak çok da zor değil bence. Bende de var 9 aydır kullanıyorum 150 binde aldım 16-17 bin km yol yaptım. Aşırı temiz bi araba değildi aldığımda. 2 kere bakım yaptım, 1 kere mazot pompası beynine mazot kaçma probleminden dolayı bi müşür müydü ne o değişti. 600 küsür liraydı servisinde ben parçacıdan aldım 250 civarına. Katalizatör tıkalıydı onu değiştirdim. Ön takıma 1-2 müdahele yaptım o kadar. Direksiyonla bi sorunum yok ses olarak falan ama çok yumuşak o hoşuma gitmiyor. Bazıları çok sorun yaşıyor bazıları hiç yaşamıyor. Benim yaşadıklarım ve yaptığım masraf bence normal bu yaşta bu KMde arabada. EGR iptali ve yazılım var bende gayet keyifli gidişi. İş için eşşek niyetine kullandığımdanyetiyor bana.

tolga_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 1.7 dti sahibi olarak tekrarlayayım kronik sorunları direksyon kutusu sıkıntısı var. 50 liraya tamir kitleri var onunla hallediliyor. Mazot pompa beyni sıkıntısı var... Yeri motor bloğunun arkasında kaldığından orada aşırı ısınıyor.Lehimlerde sorun çıkıyor. Ancak bu sorunun da çözümü var.Beyin kablolarında fazla tadilat olmadan daha güvenli bir yere alırsanız bununda önüne geçmiş olursunuz. Araçta müthiş kurum birikimi oluyor. Kat iptali şart. Egzoz manifoldu temizliği aracı kendine getiriyor. Temizlik yaptırmadan önce aracımı satmaya karar vermiştim gitmiyor diye. Son bi şansımı denedim.Meğer sorun manifoldun dolu olmasındanmış. Şuanda çiçek gibi... o mutlu ben mutlu İnş temizini bulursunuz.
    Alıntı .*$#_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enteresan, ha gayret vtı acıcak arayı derken adam araya tır soktu
    (Corsa C 1.7 dti hız sabitleyici ve Follow me home .)

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siteden zeipower nickli murat arkadaşımızın arabası çok çok güzel ve temiz bir araç
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...870452/detay/#
    EkN garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam , 1.7 DTI ve 1.3CDTI kullandım
    bana sorucak olursanız kesinlikle 1.3CDTI alın
    Çok daha verimli bir motor , fiat destekli parça konusunda rahat olursunuz ayrıca yakıt ve gidiş açısındanda bence 1248cc lik bir motor olarak çok çok başarılı

yok illa 1.7 DTI diyorsanız eğer , hususi oto. olarak geçenlerine bakın çünkü Kamyonet olanların vergisi 700 lira civarı olması gerek yanlış hatırlamıyorsam rakamı , yakıtı 1.3CDTI dan yüksek ve çokta verimli değil.. ben kullanırken hiç sorun yaşamadım o ayrı , ancak 1.3CDTI çok daha mantıklı bence..
    corsada ise genel olarak alt takım sorunu ile karşılaşırsınız çok zayıf alt takımı , birde 130k da 1.7DTI orjinal km de bulabiliyorsanız helal olsun onu aldığınız kişiye teşekkür edin bence

3-4 DTI geçti Elimizden en düşük 300 küsür binlerdeydi orjinal olarak piyasadaki 150 yazandanda 3 kat daha diri nasıl oluyorsa artık siz anlayın kolay gelsin... hayırlısı olsun
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gazlamak için alınabilir orj turbo palleri büyütlerek ve ufak tefek işlemlerle 130 - 140 hp arası 300 veya üstü nm tork güç alınır gayette keyifli olur aracın tüm bakımları yapılınca hiçbir kronik arızası kalmaz sanayi yolunu unutursunuz o kadar diyim ben 1 gün sanayiye gitmedim ve arabayı günlük 180 hp 350 tork Rollerde 250 hp 459 nm tork olarak kullandım 1 kere conta yaktım nos basmaktan haricinde hiçbirşey olmadı ben 30.000 km kullandım araç şuan arkadaşımda 110 hp 260 nm tork gücünde kullanıyor araçta en ufak sorun yok ne yağ yakma nede kronik herhangi bir problem

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7-8 aydir bende kullaniyorum ve çok memnunum.yakın bi sürede satmak zorundayım , bundan dolayida üzgün değilim desem yalan olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -CGR- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam , 1.7 DTI ve 1.3CDTI kullandım
    bana sorucak olursanız kesinlikle 1.3CDTI alın
    Çok daha verimli bir motor , fiat destekli parça konusunda rahat olursunuz ayrıca yakıt ve gidiş açısındanda bence 1248cc lik bir motor olarak çok çok başarılı

yok illa 1.7 DTI diyorsanız eğer , hususi oto. olarak geçenlerine bakın çünkü Kamyonet olanların vergisi 700 lira civarı olması gerek yanlış hatırlamıyorsam rakamı , yakıtı 1.3CDTI dan yüksek ve çokta verimli değil.. ben kullanırken hiç sorun yaşamadım o ayrı , ancak 1.3CDTI çok daha mantıklı bence..
    corsada ise genel olarak alt takım sorunu ile karşılaşırsınız çok zayıf alt takımı , birde 130k da 1.7DTI orjinal km de bulabiliyorsanız helal olsun onu aldığınız kişiye teşekkür edin bence

3-4 DTI geçti Elimizden en düşük 300 küsür binlerdeydi orjinal olarak piyasadaki 150 yazandanda 3 kat daha diri nasıl oluyorsa artık siz anlayın kolay gelsin... hayırlısı olsun
    Gazlamak için alıyor, 1.3 cdti'ın nesi verimli ? varmı 150 üstü 1.3 cdti ? Bizim ailecek kullandığımız 1.3 cdti vardı chip düzboru vs. kurcalamıştım o zamanlar, tamam güzel gidiyordu ama 1.7 dti çok ayrı, yakıt olarakta litre hesabı yapınca daha az yakıyor 1.7dti...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben anlamadım 1.7 nin gücü 60-65 hp degilmi ? ufak tefek masraflarla +100 beygirden fazla getirisimi oluyor :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gazlamak için alıyor, 1.3 cdti'ın nesi verimli ? varmı 150 üstü 1.3 cdti ? Bizim ailecek kullandığımız 1.3 cdti vardı chip düzboru vs. kurcalamıştım o zamanlar, tamam güzel gidiyordu ama 1.7 dti çok ayrı, yakıt olarakta litre hesabı yapınca daha az yakıyor 1.7dti...
    Adamın Gazlamak için otomobil arayışında olduğunu ben bilemem ,hitabetinizde ve kullandığınız cümlelerde seçici olursanız ortamdaki herkes huzurlu olur ve herkes bilgi edinebilir...

nesi verimli dediğiniz araç , fabrikasyon değerlerde ve gündelik kullanımda makul seviyeli bir tercih olucak ise 1.7DTI 5 basar arkadaşım..
    Yüklemek roll lemek 150+ güçler istiyorum diye bir ibare görseydim DTI ya CDTI tercih ederdim demezdim
    bende çokca mevcuttu her iki araçtanda burada ahkam kesmenin luzumuda yok..
    konunun başlangıcındada Gazlamak için DTI arıyorum yazmıyor , bende insanların belirtmediği birşeyin varlığını kavrayamam kain lik yapamıyorum malesef...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)