Olmazmi daha beterleri var...
Printable View
Kafasını o boya kutusuna sokacan boğarak gebertıcen p.çi şerefsizler..
Geçmiş olsun.Kille geçer gibi görünüyor.
Olay bana çocuk işi gibi geldi.
evinizin penceresinden falan arabalar görünüyorsa kamera yerleştirin araçları görülecek şekilde.. sanırım orada hukuk daha düzgün işliyordur..
Camdan otopark gorunmuyor . Gecen hafta komple cizilen z6 sahibi Armagan yazmisti cama takilan kamera diye . Gecici cozum olarak oyle birsey de dusunuyorum .
Geçmiş olsun;
Lift off #4 Spray Paint Graffiti Remover - YouTube
Geçmiş olsun
Kil ile olmadı pasta ile çıkar
Geçmiş olsun Yusuf . Şerefsizler her yerde
Geçmiş olsun yaa..
şerefsiz köpekler kıskanç yüreksiz herifler ! it oğlu it sıkıntın varsa yüzyüze gelmez gider malına zarar verir !
Burada da 2 araçta neredeyse her yerinde gördüm bu boyalardan. Onlar ümidi kesmiş sanırım baya zamandır öylece duruyor boyalar. Umarım en yakın sürede sorunsuzca halledersiniz. Paint glow partylerde kullanılan boyalara benziyor tonları ama onlar ayakkabıdan falan çıkıyordu. Bunlar baş belası olanlardan sıkmışlar sanırım...
Oçluğunun ırkı yokmuş demek ki. Dünyanın her yerinde oç oçymiş. :D
Abi geçmiş olsun, bence oradan taşın, belliki kafayı size takan birileri var
boyadan cok ojeye benzıyor gıbı .bı aseton denermısın.
geçmiş olsun.ne şerefsiz insanlar varya
Geçmiş olsun , arkadaşların dediği gibi , kil , pasta ile halledersiniz , canınızı sıkmayın...
böylelerinin anneleriyle kız kardeşleriyle zina yapacaksın o.çocukları:ofk::ofk:
Hem arabayı çekememişler hemde Atatürk karşıtı oldukları %100 kesin.Çok geçmiş olsun.Anaları doğurmamış bunları resmen ......ış. tobe est.
otopark nasıl bi yer? ben olsam hırs yapar parayı bayılır kamera koyardım otoparka, bi daha gelsinler hop polise şikayet
Böyle birşey olamaz bu nasil bir kansızlık ya