Merhaba
Corollayı satıım 17-18 bin civarı Daily drive yapabileceğim. SW-Hachback-Sedan son ihtimal coupe (bebek var) araba arıyorum. Birazcık hızlı düz vites arıyorum.
![]()
Merhaba
Corollayı satıım 17-18 bin civarı Daily drive yapabileceğim. SW-Hachback-Sedan son ihtimal coupe (bebek var) araba arıyorum. Birazcık hızlı düz vites arıyorum.
![]()
Family Rider
So So Slow rider
toledo. işinizi görür kaliteli ve diğer bulacaklarınızdan yenidir.
zamanla cupra tamponu jant felan süper durur.
ÖR: resim çok nüyüktü
link verimhttps://www.facebook.com/simsekchipt...simsekotomotiv
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Yeni model, donanımlı bir araç olarak o paraya göre, 307 xt sw 1.6 hdi manuel bulunabilir. Üstüne güzel bir yazılım yapılır. Ve cam tavan, 7 koltuk bulunabilirse çok güzel bir seçenek olabilir.
satılıklar konusunda biraz önce sx gördüm bitane 17+pazarlık yazıyodu coupe düşünürseniz ilginizi çekebilir![]()
307 veya toledo guzel bir secim olcakdir
hızlı ve düz vites http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...663291/detay/#
17-18 güvenlık paketli temiz düşük km ies varmıadamlar 1.4ise 20 çekiyor
Focus 1 ghia öneririm kalite,sorunsuzluk . Yıllarca keyifle bindik sunroof,a/t.
İnşallah gönlünüze göre bulursunuz.
s 40 minciklanmamış bulsam kaçırmam 1.6. var corolladan farklı değildir 1.6ları bakalım hayırlısı baktığım arac secereli olmalı yoksa başa bela
Family Rider
So So Slow rider
abi 17-18e corsa c bulabilirsin 1.4 comfortları falan daha düşük fiyatlarada mümkün o fiyata 1.3 dizel alabılırsın 4 kapı bi bak istersen
corsalar var bir çok ama Opelden canım çok yandı bir daha opel almam xsara hoşuma gidiyor çok temizler var piyasada piyasasıda olmadığı için uygun fiyatlılar
Family Rider
So So Slow rider
aynı durum bende de var o paralara arıyoruz bakalım.307 1.6 hdi,focus 1 ghia lar var en gecerlılerı bunlar
TeKS@S
Limitinizi sonuna kadar harcamayın...Yedekte bir miktar tölerans nakitiniz bulunsun...Senin kafanda belli bir marka,model var mı İsmail?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)