Motip Pütür Spreyi 500 Ml. Made in Holland 040001 | hızlıal.com
Printable View
Kalitesi nasil acaba bi de bi araca kac kutu gider ona gore alalim
sıfır degıl ama vırgul hatası olmus
Motip Pütür Spreyi 500 Ml. Made in Holland 040001 | hızlıal.com
MarkaPark'tan ayakkabı almak isteyenler varsa özellikle netten bakmadan-almadan önce Profilo Avm'deki "Best Price" mağazasına bakmasını önerebilirim.
Fred Perry, Vronsky(eski adıyla Kovalsky), Nike vb gibi markaların %70e varan indirimleri var. B bgn bi tane aldım. İlk fiyat 300, ikinci fiyat 150 ve son olarak 90tl ye düşmüştü ;)
http://imagizer.imageshack.us/v2/150...0/842/fsxg.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/150...0/842/smn9.jpg
5552-V VNR XH VITELLO-NYL / BLANCO-VERDE
Mesajım bulunsun bu konuda :)
bu urunu buldum bayagı kısı almıs nasıldır sızce?
D-Max Türkiye'de oto kuaför ve gold paketler | Grupanya!
Şu anda Origin'de Battlefield 3 bedava.
https://www.origin.com/en-ie/store/f...s/on-the-house
Sayfa açılmıyor
Ben de indiriyorum şu anda.
Arkadaşlar turkcell sarı kutu 1000 puana nokia lumia 520 de 150 tl indirim yapıyor 370 tl ye aldım 1 tane bilginiz olsun
10bin küsür puanlı hediyeleri nasıl alıyorlar? Ayda altıüstü 300-310 puan veriyorlar.
Bulunduğu pakete göre puanlama değişiyor mu acaba?
Lumia almak isteyen varsa 1000puanı 100TL'ye verebilirim :)
Piyasası 520-600 arası her yerde cihaz bana 370 e geldi 2. el fiyatına resmen, cihazı kayınçoma aldım ilk defa dokunmatik kullanacak onun işini görür marangoz adam daha fazlası zarar olur :)
Bide bu haber hoşuma gitti:
Microsoft'un ucuz akıllı telefonu Lumia 520 satış rekorları kırıyor.
Microsoft'un Windows'u, tüm PC'lerin yüzde 90'ında kullanılıyor. Başka bir deyişle konu PC olduğunda, Microsoft'un ezici bir üstünlüğü söz konusu. Ama işin içine cep telefonu ve tablet gibi taşınabilir cihazlar da girdiğinde, Microsoft'un payı bir anda yüzde 14'e kadar düşüyor.
Bu oranlar, Microsoft'un önemli ismi Kevin Turner'dan geldi. İnternete bağlı tüm cihazlar arasında Microsoft'un işletim sistemi payının yüzde 14 seviyesinde olduğunu söyleyen Turner, bundan çok da şikayetçiymiş gibi görünmüyor. Çünkü Microsoft, mobil pazarı uzun süre görmezden gelen ve bu yüzden de çok gerilerde kalan bir dev aslında. Yüzde 14'lük oran ise, geçtiğimiz birkaç yıl göz önüne alındığında, aslında bir düşüşü değil, yükselişi işaret ediyor.
Nokia'yı satın alarak doğrudan mobil cihaz üreticisi olmayı seçtiklerini söyleyen Turner, yükseliş hızını artırarak pastadaki paylarını yüzde 25 seviyelerine çekmeyi amaçladıklarını söylüyor.
Turner'ın açıklamalarında bir de gizli kahraman var: Nokia'nın giriş seviyesi Windows Phone cebi Lumia 520... Lumia 520'nin kendi fiyat diliminde en çok satan cihaz olduğunu vurgulayan Turner, telefonun 1 yılı biraz aşan bir zaman dilimi içerisinde 12 milyon adetten daha fazla sattığını açıkladı.
valla güzel cihaz, ilk çıktığında almıştım bende eşime.
24 ay kontratlı aylık 29 tl den.
halen fiyatları o seviyedeki normal diğer cihazlara göre.
nokianın tek kötü yanı flash desteği yok.
ahh, keşke olsa diyorum her baktığımda.
bana T50 yi beklemek düştü yine :) veremem 1-2 bin lira üstüne oturacağım alete :)