s2000 buluşma konusunda cgty06 yı tek geçerim :D
Öyle Böyle Laf sokmadı Ayakta Durup Selam Verdim
Printable View
s2000 buluşma konusunda cgty06 yı tek geçerim :D
Öyle Böyle Laf sokmadı Ayakta Durup Selam Verdim
Yillar gecsede unutulmayacak olan ' siz sanayide 20 sap bira icin' dir hhahahah aklima geldikce hala guluyom :D
Barkını gördükçe bu konu aklıma geliyor :hehe: Çok efsane yorumları var.:hehe:
6 ay ve 1213. güncellemeden sonra araç satılır ve yeni araç alınır. yeni aracın konusu şöyle başlar, xx kardeşimin arabamı altımdan zorla almasından sonra
"Sebebi neydi ki?"
Su konunun ekran fotografi falan yokmu birinde meraktan catlicam artik :D
CS Oynarken Biri "Bakalım Reelde de Bıçağı Yediğinde Gülebilcen mi? demişti :D o günden beri CS'de pıçak kullanamıyorum :D
Imzam bence forumun en iyi repligi
daha ayarı tam olup geçilen görmedim
yeni yetme bebelerde de moda, araba yüklenmiş, gırtlak zorlanmış. sonra orjinale çevrilmiş. yalama olmuş artık sökülüp takılmaktan ama orjinal diye ilanda.
o muhabbet şey değil miydi ? gebzeli mi darıcalı mı bir arkadaşımız vardı yanlış hatırlamıyorsam , forumda sohbet bölümüne konu açıp tavsiye falan istemişti, akşam bir davete katılıcaktı hatta :confused:
Resmi bile var arşivlerimde hala
http://i.hizliresim.com/E5pDp8.jpg
seneler önce viper turbo sahibiydi yanlıs hatırlamıyorsam onla kız arkadası/hanım artık neyse karsılıklı yazışmalarıda güldüren cinstendi :D
niye kişmse yazmamış buraya 4 senedir
https://i.hizliresim.com/rwZsTY.jpgAlıntı:
ya onun s sini ayrı iki'sini ayrı k'sını ayrı severim ben
Adminler arası sevgi cümlecikleri :D bence bu girer efsaneler arasına yakın zamanda.
Ban is coming :D
Simdiden iyi tatiller
ilk aklıma gelenler önce kendim 106 quik vardı bende tekliyordu. o zamanlar arabanın a'sından anlamazdım. konu açmıştım
sk2 nicki abi cevabımı vermişti
sonra yine saçmalamıştım . sonra 106 gti varken cem admin vardı . 106 ya kızları doldurup takılmıştık . yere gömüldüm yine :D
o konuda justiceforall nickli arkadaş bana caps göndermişti . sonra onada aynısı oldu galiba :D ( olur öyle techturkey burası )
en bombası bize 20 sap sanayide bira için diyen ölülerle irbibatlı bi arkadaş vardı .
e200 için trim ustası arayan postacı vardı .
Rams var
teyzeden typer var
anahtarına roll kavgaları bir çırpıda aklıma gelenler bunlar . :D
Hortingen :D