Tünay K vti ve doblocu çok iyi :D
Printable View
Tünay K vti ve doblocu çok iyi :D
farklı ıldeki birbirini yüz yüze bile tanımayan arabalarınu canlı canlı incelememiş üyelerin birbirinin aracı satılacağndaki adamın arabasına kefilim araba on numara temiz param olsa ben alırım. Bide tam tersi var bu araba yaramaz alınmaz (oysaki arabayı hiç bilmez)
benden olurda ***** site diye bir cümle görürseniz bilinizki xhamster brazzers filandır zaten :) o yüzden hiç kullanmıyorum.
Denemeler dostça olmuştur :) :)
fiyat yazmayı unutmuşsun
satışını baltalamak gibi olmazsın ama sıfırı daha ucuz :D:D:D:D
Dönüş videoları nerde
Link koysanız da biz de izlesek
seni vites diye atarımı yazdımı kimse:D
Birde arada binlerce kilometre varken videodan sesten aracın dyno verisini çıkarmak olayı var :) Tamam sesten az çok anlarsında bazen detaya giren hatta sapıtan iddia edenler var :)
Bu henüz kullanılmadı ama ben yazayım eklensin :D
İzni admin'den alırsın ama cenazeni mod kaldırır :hehe:
ilanda yazan : satılık projelık araç
gerçekte olan: arabanın agzına sıctık bu saatten sonra bı yol olmaz.satılık ılanı actık ne arayan var ne soran.anlıcanız semsıye acıldı.bırı alsın sunu.
hafifletmek amaçlı bagaj kapağını söktük, yerine naylon gerdik, o da paraşüt etkisi yaptı.. 3 boy oradan kayıp var..
birde, normalde 50 yanak 60 yanak olan ölçüye, aynı çapta 45 yanak lastik takarken birde sisteme açık tip filtre ekledikten sonra ; abi önceden 1 sarıyordu, şimdi 2 de sarıyor, ıslaksa 3 ve 4 de zaten tutunamıyorum diyenler :D
telefondan giriyoırum link? telefondan girdim yazamıyorum.telefondan girdim şuanda beton döküyorum
daha gideri var..
video da m5 330km yaptıgında göstergede ışık yanıyordu. bir arkadaş sormuştu ne ışığı diye.
gelen cevap ; cennetin kapıları açıldı diyo . :D:D:D