Bana yakıldı gibi geliyor nedense
Printable View
Bana yakıldı gibi geliyor nedense
Birkaç yerde tadilat yapılacağını eski haline getirileceğini okudum umarım öyle yapılır.
Yoksa yine yak-işlet-devret
Bir kabataşlı olarak bende komşuma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..
binalar yerine gelir yeterki biz o binalarda yüzyıllardır devam eden geleneklerini sürdürelim..
Aşağıda fore da bahsetmiş ama ne yazıkkı böyle köklü geçmişe sahip ekol olmuş okulların arazilerine dahi göz dikmiş, muhtaç olmuş bu grup nedense konu tarih oldumu mangalda kül bırakmıyor!!
Nasıl bir ironidir anlamadım ? Amaç çok açık değil mi ?
ne kontakmış anasını satıyım, heryerdede ondan yangın çıkıyor.
Neyse galatasaray başkanının açıklaması sevindirici,
haydar paşayla başladı, kapalı çarşı şimdide burası. Bakalım. sonumuz hayrola.
Sahildeki tarihi binaların otele çevrilmesi tasarısı yeni değil , hatta okulumuzun bikaç sene önceki içmimarlık bitirme projesi de Mısır konsolosluğunun otele dönüştürülmesi üzerine bi çalışma idi.En az 50 öğrenci 50 şer farklı ihtimal sunmuştu bina üzerine.
bilerek yakıyorlar... şimdi oteli kondururlar.... mersindede taşucu-anamur arası bir çok yerde orman olan kısımları yakıp kapattılar binlerce dönümlük arazileri bu şekilde....
Sevindiri bir gelişme; bina restore edilecekmiş. Bakan açıklamış. Yerine beton bine yapılmayacak demiş.
Günay: Yerine beton bina yapılmayacak - Siyaset - ntvmsnbc.com
Geçmişimize sahip çıkan başbakanımız umarım Galatasaray Üniversitesi içinde aynı hassasiyeti gösterir ve onarılıp tekrar faaliyet göstermesine yardımcı olur.
Bir ulke icin egitimin ticaretten daha karli oldugunda haberleri yok galiba
Büyük bir değeri yitirdik.Şu Ortaköy'de köprünün ayağındada bir okul yanmıştı 1-2 sene önce.Restore edilecekti göya sonra yıktılar ! Onun durumunu bilen var mı ?
Dikkat ederseniz restore edilecek deniyor ama yeniden egitime devam edicek denmiyor..yanii yikip yenisini yapmak yok ama universite yerine ayni bina baska birsey olucak...yersen ;)
kasten tarihimizi yakan şerefsizlerin inşallah bi yerinden çıkar
bu kadar da menfaat olmaz ya...
Resmen plani gorunuyo cok yazik olmus simdi ihaleye acarlar restorasyonunu veya simdiden bellidir kimin yapicagi..
yakan da senin başbakanının rantçısı zaten.emin ol ki sahip çıkarlar ama okul olarak değil.
orada fransızca eğitim veriliyor, orada ilim bilim öğretiliyor..ne var canım dağda tepede bir yerde okusalar da olur, ille de deniz kenarında mı okuyacaklar bu gavurun evlatları?
halbuki gelecek turistleri, misafirleri görkemli bir boğaz oteliyle karşılamak , yalakalıkta sınır tanımamak boynumuzun borcudur.
Yanan Binanın Küllerinden Daha Güçlü Bir Galatasaray Çıkacaktır
22 Ocak 2013’de meydana gelen yangın nedeniyle Galatasaray Üniversitesi’ndeki binamız ağır hasar görmüştür. Camianın üzüntüsü büyüktür.
Galatasaray Camiası, eğitim kurumları, eski öğrencileri, kulübü, dernekleri, vakıfları ve taraftarlarıyla en kısa sürede hasar gören binalarını yeniden inşa etme kararı almıştır.
Gün; birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Yanan binanın küllerinden daha güçlü bir Galatasaray çıkacaktır.
Galatasaray Camiası