Gerçek fotoları görünce dünya başıma yıkıldı...Belki demiştim... Ümitlenmiştim,fakelerdir diye..Üstüme toprak atın.:puha:
Printable View
Gerçek fotoları görünce dünya başıma yıkıldı...Belki demiştim... Ümitlenmiştim,fakelerdir diye..Üstüme toprak atın.:puha:
daha once paylaşılmıştı ne güzel unutmuştum sağolun :D
Maaşallah. Arabalar şahane. Avrupa için güzel iş aslında bu gibi arabaları bulup detailing yapıp satmak. Türkiye'de çıkmaz ama bu kadar iyi kondüsyonda kült araba.
Yalnız dikkat ediyor musunuz; adamlar arabanın her türlü seceresini dökmüşler, en çok önem verdikleri nokta servis ve sahiplik kayıtları. Ama hiç önemsemedikleri bir nokta var ki o da bize göre en önemli nokta olan "boya değişen" durumu. Bu da arabanın onlarda zevk, bizde ise yatırım amaçlı alındığını gösteriyor maalesef.
3 kuruşluk arabalara dünya paralar veriyoruz ya adamlardaki imkana bak
Daha öncede açılmıştı bu sitenin konusu , gerçek fotoğraflar konmasaydı iyiydi :D
bmw mercedes ağırlıklı sanırım ama birtane de gc8 olsa ne izlerdim yahu :)
aynen bende kültür derken demek istediğim buydu bizde 10/20 yaşında adam araba alırken bile boyası değişeni varmı diyor yok biz bu aracı 10/20 yıldır evin salonunda tutuyoruz diyesi geliyor insanın :) .. bizdeki bu zihniyetinde değişiceğini hiç sanmıyorum "araba parçalardan oluşur ve o parçalar eskidimi kırıldı darbe aldımı tabiki değişir değişkendir" olgusu oturmakdıkça ticari kısmı işin devam edicekdir bencede :)
Porsche 911 Turbo » 4Star Classics
bi şarkı vardı karadenizliler bilir belki: baaaktum baaaktum ağlaadum :(
Gece gece keşke görmeseydim..:(
Alpina B10 V8S » 4Star Classics
http://www.techturkey.com/forum/sohb...uzlercesi.html
böyle de bir konu açmıştım bi bakın isterseniz ilk mesajdaki uyarıyı dikkate alın yalnız :D
Biri beni vursun!
E30 M3 EVOLUTION vardııı!
O ney lan!:S ben daha bundan ötesine gidemedim.:D
BMW E30 M3 » 4Star Classics
siteyi kapadım, moralim bozuldu yeminle.
gece gece yapılırmı bu bize
bunlar araba ise bizim bindiklerimiz hurda ozaman (; sıfırdan farksız maşAllah
A fully restored MK1 Golf GTi Campaign.
Beni gömün la şunun içine. :D
Bunlar nasıl bir güzelliktir yahu adamın aklını başından alıyor :):)
Mercedes 2.3 Coswort inanılmaz güzel duruyor..
arabalar bizim burda ki sıfırlardan daha temiz :D
Peugeot 205 1.9 Gti » 4Star Classics
Peugeot 205 1.9 GTi » 4Star Classics
Peugeot 205 1.9 GTI » 4Star Classics
sunlara bir bak istersen
Bu arabaların bu şekilde durması ülkelerindeki yollardan kaynaklı olabilirmi?
E34'leri gördüm sonra döndüm arabamın konusuna baktım resimlerine baktım off çektim.....ve dedim ki:
JAMİRYO! :D