aynen diyorum bi otobüs filan mı tutsak. 25 kişi gidip orci yapsak ibnelere :D
Printable View
Çok geçmiş olsun , bi ceza almazlar , en fazla para cezası alırlar , sizinde yediğiniz darp yanınıza kar kalır...Benim tavsiyem, kendi adaletinizi kendiniz sağlayın...
Kardeşim öncelikle çok çok geçmiş olsun, olayı buradan öğreniyorum bu beni biraz üzdü ama, mevcut adalet sistemi içinde bi hayvanlara bi b*k olmayacağı kesin ama toplanır gelirim bi telefon yeter.çok sinirlendim yazamıycam telefonda konuşuruz.
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun.
Ceza elbette alırlar ancak ya çok sıkı bi avukatınız olmalı yada bi savcı tanıdığınız varsa ve dosyanızla o veya onun bi arkadaşı ilgilenirse, o zaman alabilecekleri en büyük cezayı alabilirler.
Bu arada siz şikeyette bulunduktan sonra olay yeri yapıldı mı? Oradaki cam kırıkları vs. incelemesi gibi?
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, destekleriniz beni mutlu ediyor, fikirleriniz atacağım adımlar konusunda rota çizmeme etki ediyor. Bugün ''Kat'i Raporu''mu aldım, gerekli birimlere gönderildi. Olay yeri incelemesi, araçta parmak izi gibi şeyleri soran arkadaşlar olmuş, bunların hiç bir incelemesi olmadı ki şahısları bile biz kendimiz tespit edip öyle aldırdık o da inanıyorum ki polislerin bir olay çıkmasından çekindikleri için yoksa alacaklarına inanmıyorum. Olay şu anda yargı aşamasında olduğu için ibreyi üzerimize döndürmemek, haklıyken haksız duruma düşmemek için şimdilik hiç bir girişimde bulunmayı düşünmüyorum, ama sadece şimdilik...
Allah belalarını versin, nasıl ki, trafik suçlarından dolayı yazılan ceza ve yaptırımlarda kaçış yolu fazla olmuyor, bu tarz suçlar için de artık en ağır cezalar gelmeli ve kanunda yazan madde ne ise doğrudan uygulanmalı ama maalesef öyle arıza dolu ki sokaklar, adam için cezaevi dışarıdan bile daha rahat ortam anlamına geliyor...
geçmiş olsun, inşallah hak yerini bulur!
bir çok masum insan hapis yatarken böyle şehir teröristlerinin sokaklarda serbest bir şekilde şuç işlemesine bu sefer göz yummazlar umarım :o
Çok geçmiş olsun, yaptıkları ne delikanlılığa nede insanlığa sığar.. umarım gerekeninde üstünde ceza alırlarda senin dudağında patlayan bira şişesi onlarında başka bi yerlerinde patlar.. Umarım biran önce adalet yerini bulur..
Kardeşim çok geçmiş olsun gerçekten okurken kudurdum bilgisayar başında en büyük cezayı alırlar inşallah.
Bütün yorumları tek tek okudum ve sizin başınıza gelen şey kendi başıma gelmiş
kadar sinirlendim ve üzüldüm geçmiş olsun. Bira şişesi ile size vurdukları için direk
öldürmeye teşebbüs suçlaması yapabilirsiniz çünkü sadece silah ve bıçak değil
sopa,şişe,taş,vazo vs. bunların hepsi öldürmeye teşebbüs suçlaması yapılacak
cinsten maddeler. Ancak kişiler(o.çler) alkollü oldukları için ve polislerin bu durumun
üzerine pek düşmemeleri yüzünden herhangibir hapis cezası vs. alacaklarını
zannetmiyorum. Bu olayda polisinde imalkarlığı var çünkü aracınızdan parmak izi cam
kırıkları varsa kamera kayıtları gibi kanıtları toplamaları gerekirdi. Benim kafama
takılan en büyük nokta ise 155'i aradığınızda nasıl olurda araçların hepsi olayda
diyebilirler hiç mi boşta bir ekip otosu yok. Bazen en ufak olayda (1-2 ekip otosunun
yeteceği yerde) boşu boşuna 4-5 ekip otosu bekleyebiliyor. Ne yani beni sokak
ortasında dövecekler bende Polis İmdat'ı arayacağım bana diyecekler ki boşta ekip
yok hepsi olayda. Bizim devletimizin adaleti de polisleri de (tabi her polis aynı değildir
çok iyi görevini hakkıyla yapan polislerde var) beş kuruş etmez. Ancak bu bira şişesi
ile size vurmalarının üzerine düşün ve ifadenizde gerekirse değişiklik yapın. Ellerinde
bıçak veya silah vardı beni öldüreceklerdi ellerinden zor kaçtım diyerek olayı daha da
ciddi bi hale getirin. Tekrardan geçmiş olsun inşallah adalet sizden olur ve gereken
cezalarını çekerler. Eğer adalet sizden yana olmazsa artık o noktadan sonra adalet
sizsiniz ve gereken neyse yapacağınıza eminim.
Geçmiş olsun. Okuyunca moralim bozuldu, sinirlendim. İnşallah caydırıcı bir ceza alırlar, ya da verirsiniz.