Hürriyette okudum bunu
cihaz demekki gerçekten işe yarıyor polis el koymuş hemen
nedir ne değildir bilen varmı?
Radarsavar ele geirildi - Hrriyet Gndem
Hürriyette okudum bunu
cihaz demekki gerçekten işe yarıyor polis el koymuş hemen
nedir ne değildir bilen varmı?
Radarsavar ele geirildi - Hrriyet Gndem
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
heryere radar koyuyorlar mılletın baska bır caresı kalmadı.bır yıl ıcınde3 kez radar yedım
yani heryere radar koyuyorlarsa heryerde hız sınırını aşmamak lazım, gerek yok böyle hile hurdalara...
e manyak bunlarsatıcıyı uyarıyorsun immobilizer yazılım cihazı yazdırıyorsun üzerine veya farklı bişey. orjinal kutusunada koymamalarını tembihliyorsun geliyor tr ye
![]()
bir sürü kişi getirtmişti. ne şanssız adammış.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
hepimizinde arkadaşları kullanıyor hepkendimiz kullandığımızı yazamıyoruz ehehehehe
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
kullanmasını bılıcekhuzur
![]()
fotodaki cihaz hiçbi işe yaramıyor radarın yanından geçiyosun ses yok in cin top atan yerde ötüyo yani cırt....
Yanlız buradakı cıhaz farklı arkadaslar.
Bu sınyal bozucu.Bızım arkadaslarımızın kullandıgı radar detektoru.
Bu sınyal bozucular zaten sorunlu cunku karsı tarafın makınasınıda bozdugu ıcın,sıkıntılı bır durum doguyor...
Arkadaslarımızın detektoru kullanmayı bıldıgı surece sorun yok.***** sınyal kırlılıgı cok Turkıyede,habıre otebılıyor...
Iphone dakı cok basıt ve guvenılmez...
Yıllardır arkadaslarım Cobra kullanıyor ve yanılan hıc gormedım...
trapster her seye ötüyor ilk başta onun ayarlarını yapman lazım yoksa eds olmayıpta eds tabelasını görüpte işaretleyenler yuzunden telefonun susmaz![]()
uzun yolda bu cihaz değilde radar dedektoru iyi oluyor
zaten istanbul içinde hızlı gitmek çoğu zaman mümkün olmadığından bence sıkıntı değil![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)